OnePlus 2 ja OnePlus X nyt myynnissä vapaasti

Jos kiinalaisen OnePlussan tuotteet kiinnostavat, on nyt syytä toimia. Yhtiö on nimittäin avannut OnePlus 2:n sekä OnePlus X:n avoimeen myyntiin neljäksi päiväksi. Kampanja käynnistyi eilen ja jatkuu marraskuun loppuun asti.

Yhtiön lippulaiva, OnePlus 2, on saatavilla 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla 399 euron hintaan. Puhelimessa on 5,5 tuuman full hd -kosketusnäyttö, 64-bittinen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua käyttömuistia, 13 megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera, 4G LTE -yhteydet ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Laitteen ilmettä voi muuttaa StyleSwap-takakuorilla, joita on saatavilla neljä: bamboo, kevlar, black apricot ja rosewood. Hintaa yhdellä kuorella on 24,29 euroa ja niitä voi tilata mukaan laitteen oston yhteydessä.

Lokakuussa julkistettu OnePlus X tarjoaa edullisemman ja kompaktimman vaihtoehdon, jossa on panostettu tyyliin. Se rakentuu viiden tuuman OLED-kosketusnäytön ympärille, jonka resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Sydämenä on Snapdragon 801 -siru, jonka tukena on kolme gigatavua RAM-käyttömuistia. Takana on 13 megapikselin Samsung ISOCELL -kamera ja edessä OmniVisionin kahdeksan megapikselin kamera. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat 4G LTE, WiFi 2.4Ghz b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS ja GLONASS. OnePlus X sisältää SIM-telakan, jossa on paikka kahdelle SIM-kortille tai yhdelle SIM:lle ja yhdelle microSD-muistikortille. Tallennustilaa löytyy 16 gigatavua.

OnePlus Open Sales and Holiday deals