Kutsut menneisyyttä – OnePlus 2:n vapaa myynti alkoi nyt!

Elokuun 11. päivä myyntiin saapuneen OnePlus 2:n saatavuudessa on tapahtunut merkittävä muutos parempaan. Aikaisemmin yhtiö on myynyt laitettaan kutsuilla, joita on ollut erittäin hankala saada. Käytännössä on pitänyt tuntea henkilö, joka on saanut käsiinsä jaettavia kutsuja tai sitten roikkua aktiivisesti yhtiön keskustelupalstalla. Nyt tämä kaikki muuttuu. Nimittäin tänään (5.12.2015) puhelimen myynti on vapautettu ja sen voi ostaa milloin ja kuka vaan yhtiön omasta verkkokaupasta. Kyseessä ei ole rajattu avoin myynti, vaan jatkossa OnePlus 2:n voi ostaa aina ilman kutsua.

Kiinalaisvalmistajan toinen lippulaiva, OnePlus 2, on edelleen saatavilla ainoastaan 64 gigatavun versiona (339 euron hintaista 16GB:n varianttia odotellaan edelleen), joka kustantaa 399 euroa. Sen päälle tulee vielä 20 tai 24,99 euron postikulut toimitustavasta riippuen. Lisäksi OnePlus tarjoaa laitteelleen Protect your OnePlus Smartphone -suojaa 12 tai 24 kuukaudeksi hintaan 39,99 ja 64,99 euroa. Tämä kattaa takuun ulkopuoliset vahingot, kuten näytön rikkoutumiset, pudotukset ja esimerkiksi vedestä aiheutuneet vahingot.

MobiiliBlogin arvostelun OnePlus 2:sta videon kera voit lukea ja katsoa täältä. Kyseessä on 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytöllä varusteltu puhelin, jossa on muun muassa Snapdragon 810 -siru, neljä gigatavua käyttömuistia, sormenjälkilukija, vaihdettavat takakuoret ja 13 megapikselin kamera.

Kiinnostaako puhelin? Loikkaa valmistajan verkkokauppaan tästä linkistä.

OnePlus, Just in time for the holidays: The OnePlus 2 is invite-free forever.