OnePlus X:n saa jatkossa ilman kutsua joka tiistai

OnePlussan edullisia älypuhelimia himoitsevia kuluttajia hemmotellaan oikein kunnolla. Aivan hiljattain 5,5 tuuman full hd -näytöllä, Snapdragon 810 -sirulla, neljän gigatavun käyttömuistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla varustetun OnePlus 2:n myynti käynnistettiin täysin ilman kutsuja. Kiinalaisvalmistaja niin sanotusti vapautti lippulaivamallinsa myynnin 5. joulukuuta, jonka jälkeen sen on voinut ostaa täysin vapaasti valmistajan omasta verkkokaupasta 399 euron hintaan.

Nyt kiinalaisyhtiö on päättänyt höllentää myös lokakuussa julkistetun OnePlus X -puhelimen myyntiä. Aivan yhtä vapaasti se ei tule vielä saataville, mutta tästä päivästä eteenpäin siitä kiinnostuneet kuluttajat voivat ostaa sen itselleen ilman kutsua jokaisena tiistaina.

OnePlus X on tyylin ominaisuuksien edelle asettava Android-pohjainen älypuhelin, jossa on valmistajan puhelimista tuttu Googlen mobiilialustasta muokattu OxygeOS-käyttöjärjestelmä. Puhelimessa on viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin OLED-kosketusnäyttö, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa, jota voidaan laajentaa microSD-kortilla, jos käyttäjä on vain valmis uhraamaan kaksi SIM-paikkaa sisältävästä telakasta toisen paikan muistikortille. OnePlus X:ssä on metallinen kehys ja sen etu- sekä takapuolilla on Gorilla 3 -lasi. OnePlus X maksaa 269 euroa.

Twitter, @OnePlus, Do your happy dance – the #OnePlusX is now invite-free every Tuesday! Starts tomorrow.

2 kommenttia

  1. ”voivat ostaa sen itselleen ilman kutsua viikon jokaisena tiistaina”

    Montako tiistaita viikossa on? 🙂

    1. Toivottavasti ei montaa. 😀 No joo, ehkä tuon ”viikon” voisi jättää pois. 🙂

Kommentointi on suljettu!