Hintavinkki: LG Nexus 5X 32GB + Watch Urbane -älykello 598,90 hintaan

Onko uusi älypuhelin jouluksi vielä ostamatta? Olisiko kylkeen mukava saada älykello? Siinä tapauksesa on syytä katsastaa Verkkokauppa.comin tarjouspaketti, jossa on koottu yhteen korealaisen LG:n valmistamat Nexus 5X -puhelin (katso arvostelumme Nexus 5X:stä) ja Watch Urbane -älykello.

Kyseessä ei ole todellakaan yhtään hullumpi tarjous ja säästöä syntyy mukavasti, jos puhelimen ja kellon ostaa samassa paketissa. Hintaa tarjouspaketilla on 598,90 euroa. Tässä vaiheessa moni varmasti miettii, että mukana on tietenkin Nexus 5X:n edullisempi versio, jossa tallennustilaa on vain 16 gigatavua. Näin ei ole. Tarjouspaketin puhelin on kalliimpi 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu variantti, joka maksaa 498,90 euroa. LG Watch Urbane kustantaa puolestaan 258,90 euroa. Erikseen ostettuna kokonaisuudesta saisi takoa tiskiin 757,80 euroa. Säästöä syntyy siis mukavat 158,90 euroa.

LG Nexus 5X perustuu uuteen Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään, 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttöön, 1,8 gigahertsin Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriin ja kahteen gigatavuun käyttömuistia. Puhelimessa on 12,3 megapikselin kamera ja sormenjälkilukija.

LG Watch Urbane kuuluu monien mielestä edelleen markkinoiden tyylikkäimpien Android Wear -älykellojen joukkoon. Siinä on pyöreä 1,3 tuuman P-OLED-kosketusnäyttö, jota kiertää metallinen runko. Sisällä on 1,2 gigahertsi Snapdragon 400 -siru, 512 megatavua käyttömuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa. Kello sisältää myös sykemittarin ja siinä on nahkainen 22 millimetrin standardin mukainen nahkainen ranneke, joka on vaihdettavissa. Watch Urbane on suojattu vedeltä sekä pölyltä (IP67-suojaluokitus).

Verkkokauppa.com, LG Nexus 5X ‐Android-puhelin, 32 Gt, musta + LG Watch Urbane -älykello