OnePlus täytti kaksi vuotta – OnePlus X Champagne -malli julki

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on täyttänyt kaksi vuotta. Yhtiö perustettiin joulukuun 16. päivä vuonna 2013, koska Oppolla aikaisemmin työskennelleet Pete Lau sekä Carl Pei eivät olleet tyytyväisiä markkinoiden nykyiseen tilanteeseen. Yhtiön perustajiin kuuluva Pei kertoo OnePlussan virallisella keskustelupalstalla, että markkinoilla oli yllätyksettömiä tuotteita, joiden takana olivat lähinnä markkinaosuudesta kiinnostuneet valmistajat. Kiinalaisyhtiön tavoitteena oli keskittyä mahtaviin tuotteisiin ja luoda samalla markkinoille uudet säännöt.

Valmistajan toiminta lähti kunnolla liikkeelle huhtikuussa 2014, kun se julkisti markkinoille OnePlus One -älypuhelimen, joka yhdisti laadukkaan rakenteen, tehokkaan raudan sekä edullisen hinnan. Kaikki ei ollut kuitenkaan ruusuilla tanssimista, sillä valmistaja myi puhelintaan pitkään pelkillä kutsuilla, jotka oikeuttivat OnePlus Onen ostoon. myyntikonsempi sai paljon kritiikkiä ja viime kuukausina siihen onkin tehty höllennyksiä.

OnePlus X champagne side

Yhtiö uskoo, että vuoden 2014 menestys ja oli osaltaan oikean ajoituksen sekä onnen yhdistelmä. Seuraavaan vuoteen siirryttäessä yhtiössä pelättiin, että OnePlus jäisi yhden puhelimen ihmeeksi. Pelko oli kuitenkin turhaa, sillä kesällä 2015 julkistettu OnePlus 2 otettiin hyvin vastaan, kiitos edistyksellisen raudan, laadukkaiden materiaalien ja sekä muotoilun ja muun muassa sormenjälkilukijan sekä USB Type-C -portin ansiosta. nykyään puhelimen saa ostettu ilman kutsua täysin vapaasti valmistajan verkkokaupasta 399 euron hintaan.

Kesän jälkeen mallisto laajentamista jatkettiin edullisemmalla OnePlus X:llä, jossa tyyli laitettiin ominaisuuksien edelle. Puhelimessa on viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin OLED-näyttö, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua käyttömuistia ja 13 megapikselin kamera. Kokonaisuus on koottu metallisen kehyksen ympärille sekä siinä on Gorilla 3 -lasi, joka suojaa laitteen etu- ja takapintoja.

Kaksivuotista taivaltaan yhtiö julkistaa muun muassa julkistamalla uuden värivaihtoehdon OnePlus X -mallistoon. Uusi väriversio on nimeltään OnePlus X Champagne. Se tulee myyntiin Euroopassa 22. joulukuuta tuttuun 269 euron hintaan. Uutta väriversiota tullaan myymään muun muassa Open Sales -kampanjoiden aikana ilman kutsua. Yhtiö aloitti hiljattain OnePlus X:n myynnin ilman kutsuja vapaasti jokaisena tiistaina, joten OnePlus X Champagne on sopivasti mukana seuraavana tiistaina Open Sales -myynnissä.

OnePlus X in Champagne Gold available to order from December 22OnePlus, OnePlus turns 2 – Letter to the community

9To5Google, OnePlus X in Champagne Gold available to order from December 22