Muotitalot suunnittelivat kellotauluja Android Wear -älykelloille

Älykellot ovat kovassa nosteessa ja ei tarvitse olla kovinkaan suuri ennustaja, että viimeistään vuosi 2016 tuo ne myös niin sanottujen tavallisten kuluttajien ranteisiin. Viime aikoina älyominaisuuksia sisältävistä kelloista ovat olleet kiinnostuneita myös perinteiset kellovalmistajat kuten Tag Heuer, joka esitteli marraskuussa markkinoille Tag Heuer Connected -mallin, joka on Googlen kehittämään Android Wear -alustaan pohjautuva älykello.

Googlen omalla alustalla menee hyvin, sillä sitä käyttävät kelloissaan oikeastaan kaikki suuret älypuhelinvalmistajat Applea lukuun ottamatta, jolla on oma watchOS-järjestelmä ja siihen perustuva Apple Watch -älykello. Android Wearin ehkäpä suurin yksittäinen etu laajan laitevalikoiman lisäksi ovat vaihdettavat kellotaulut. Totta kai myös Apple tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa älykellonsa kellotaulua, mutta ei anna vapautta kolmansille osapuolille luoda niitä vapaasti yhtiön laitteelle. Android Wearilla tämä on puolestaan mahdollista ja käyttäjät voivatkin kustomoida kelloaan käytännössä rajattomasti.

Nyt uusia kellotauluja Android Wear -kelloille tulee tunnetuilta muotitaloilta. Mukana on kaikkiaan yhdeksän uutta kellotaulua sellaisilta nimiltä, kuten Ted Baker, Nicole Miller, Adidas ja Asics. Koko valikoima muutaman muun suuren brändin luoman kellotaulun ohella löytyy Google Play -kaupasta.

Android Official Blog, Android Wear: Dress things up with new designer watch faces