Kuvina Android 6.0 Marshmallow -pohjainen Nexus 5X

Jatketaan hieman Nexus 5X -älypuhelimen käsittelyä. Kuluneella viikolla julkaisin laitteesta yhden kattavimmista videoarvosteluistani ikinä ja vaikka olen videot pyrkinyt pitämään 5-8 minuutin välimaastossa, on yli kymmenminuuttinen arvostelu Nexus 5X:stä saanut hyvän vastaanoton. Joulukuun 19. päivä YouTubeen (Tilaa MobiiliBlogin kanava YouTubessa) julkistettu video on kerännyt katseluaikaa kahdessa päivässä (pidemmälle ei vielä näe) 2214 minuutin, eli noin 37 tunnin verran. Katselukertojakin on kertynyt vastaavassa ajassa noin 530.

Kuten otsikkokin kertoo, niin nyt luvassa olisi kuvagalleria Googlen ja LG:n uudesta älypuhelimesta. Jatketaan siis perinteikästä ja pidettyä Kuvina-sarjaa. Näin joulukiireiden viimeisinä päivinä ei välttämättä ole aikaa syventyä pidempien artikkeleiden lukemiseen, mutta enemmän kuin tuhat sanaa kertovia kuvia ehtii aina vilkaista. Tälläkin kertaa olen pyrkinyt vangitsemaan laitteen parhaimmat puolet.

3 kommenttia

  1. Moi, Teemu

    Nexus X5 vaikuttaa ihan hyvältä puhelimelta vaikka tuosta ei ole kokemusta. Mistä sinä saat noita puhelimia saat esittelyyn vai ostatko sinä kaikki 🙂

    1. Moi! 🙂 Osan ostan itse, mutta suurin osa on vain lainassa minulla valmistajilta muutamia viikkoja.

  2. Moi, kiitti vastauksesta. Niin vähän arvelinkin, oot sinä aika rahamies, mutta harrastuksethan maksaa 🙂

    Kiitos mielenkiintoisista artikkeleista mitä olet kirjoittanut!

Kommentointi on suljettu!