Hintavinkki: LG G4c ja Nokia Lumia 1320 nyt vain 129 euroa

MobiiliBlogissa tykkään jakaa hyviä hintavinkkejä ja tässä on mielestäni kaksi sellaista. Molemmat tulevat suoraan Gigantin tuoreesta tarjouslehdestä ja koskevat LG G4c– sekä Nokia Lumia 1320 -puhelimia. Hintatietoisille kuluttajille sopivien puhelimien hinnat on laskettu 129 euroon. Molempien tuotteiden myynti käynnistyy Gigantin myymälöissä ja verkossa sunnuntaina 27.12. Lumia 1320:aa on saatavilla 1000 kappaleen erä ja korealaisen LG:n G4c:tä 500 kappaleen erä.

Hintavinkissä mukana olevat älypuhelimet tulevat hyvin eri maailmoista. Vielä Nokian logoa kantava Lumia 1320 perustuu Windows Phone -käyttöjärjestelmään, mutta on oikeutettu uuteen Windows 10 -päivitykseen, joka takaa sen, että laite on ”tuore” myös tulevaisuudessa. G4c on sen sijaan Android 5.0 Lollipop -pohjainen puhelin, joka pyrkii puristamaan LG G4:n ominaisuudet kompaktiin ja edulliseen hintaluokkaan.

Nokia Lumia 1320:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 4G, suuri kuuden tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäyttö, Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, gigatavu käyttömuistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin takakamera ja 0,3 megapikselin etukamera.

Kesällä Suomessa myyntiin saapunut LG G4c on myös 4G-puhelin. Sen sisällä on Snapdragon 410 -siru, gigatavu käyttömuistia ja microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Kosketusnäyttö on kooltaan viisi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Takana on kahdeksan ja edessä viiden megapikselin kamera.

Gigantti, tarjouskuvasto (PDF)