Android 6.0 Marshmallow -päivitys tekee tuloaan Honor 7 -älypuhelimelle

Suomessakin hyvin suosiota keränneen Huawei Honor 7 -älypuhelimen omistajat voivat lähitulevaisuudessa odottaa laitteeseensa uutta Android 6.0 Marshmallow -päivitystä. Tähän viittaa ainakin se, että yhtiö on aloittanut uuden käyttöjärjestelmäversion jakelun jo Intiassa. Nykyiseltään Honor 7:ssä on Android 5.0.2 Lollipop -käyttöjärjestelmä, joten päivitys Googlen tuoreimpaan mobiilialustaan pidentää laitteen käyttöikää huomattavasti tuoden merkittävästi uudistuksia, sillä Huawei vaikuttaisi hyppäävän Android 5.1 -version yli suoraan kutosversioon.

Honor 7 saapui Suomessa myyntiin elokuun lopussa 399 euron suositushintaan. Tällä hetkellä puhelimen saa täällä Pohjolassa edullisimmillaan 350-360 euron hintaan.

Metallirakenteinen Honor 7 perustuu 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttöön, Kirin 935 -järjestelmäpiiriin (4 x 2,2 GHz Cortex-A53- ja 4 x 1,5 GHz Cortex-A53 -suoritinydintä sekä Mali-T628 MP4 -grafiikkaohjain), kolmeen gigatavuun käyttömuistia ja 16 gigatavuun tallennustilaan. Puhelimen takana on 20 megapikselin kamera ja erittäin nopeasti sekä varmasti toimiva sormenjälkilukija. Puhelimen SIM-telakkaan mahtuu kaksi nano-SIM-korttia tai yksi SIM ja yksi microSD-muistikortti.

Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä itsessään sisältää paljon sisäisiä parannuksia Googlen mobiilialustaan. Hyvänä esimerkkinä on Doze, joka on nimi optimoinneille, jotka yhdessä vähentävät laitteiden virrankulutusta valmiustilassa. Käyttäjien kannalta tärkeimpiin parannuksiin kuuluu uusi sovelluksien oikeuksien hallinta. Uuden version myötä käyttäjä antaa sovelluksille oikeuden käyttää esimerkiksi kameraa, mikrofonia, kuvia ja paikkatietoja, kun ohjelma niitä tarvitsee toimiakseen. Aikaisemmin käyttäjä on joutunut antamaan oikeudet kaikkiin eri toimintoihin sovelluksen asennuksen yhteydessä.

Android Central, Honor 7 is getting Android 6.0 Marshmallow update in India

2 kommenttia

  1. No millä sen Marshmallowin saa pois honorista, että alkaisi taas 4g ja 3g pelaamaan.
    Huono päivitys!

  2. Useat vanhemmat Android-puhelimet eivat saa uusinta Marshmallow-paivitysta. Tarkista listasta, onko puhelimesi paivityksen saavien joukossa.

Kommentointi on suljettu!