Samsung Galaxy S7 ensimmäisissä kuvissa?

Talvipäivänseisaus on jo ohi ja luonto on kääntymässä hiljalleen kevättä kohti. Mobiilimaailmalle varma keväänmerkki ovat Samsungin tulevaan lippulaivaan liittyvät huhut. Jos yhtiö pitää kiinni jo vuosia käytössä olleesta nimeämiskäytännöstään on luvassa Galaxy S7. Itse asiassa tulossa ei ole vain vain yksi puhelin, vaan kokonainen perhe, joka sisältäisi näillä näkymin kaikkiaan neljä eri puhelinmallia: Galaxy S7, Galaxy S7+, Galaxy S7 edge ja Galaxy S7 edge+.

Viimeisimpien tietojen mukaan Galaxy S7 ja kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S7 edge rakentuisivat 5,2 tuuman ruudun ympärille (Galaxy S6: 5,1″ näyttö). Plus-varianteissa olisi siirrytty aivan uusimpien tietojen mukaan kuuden tuuman näyttöihin nykyisistä 5,7 tuuman paneeleista.

Samsung Galaxy S7

Kaiken kaikkiaan kuvista voidaan vetään yksi selkeä yhteenveto: Samsung ei olisi muuttamassa lippulaivamalliensa ulkoista olemusta juurikaan nykyisen sukupolven malleista.

Tiedot kertovat, että normaalilla tasaisella ruudulla varustetut mallit olisivat mitoiltaan 143,37 x 70,8 x 6,94 (S7) ja 163,32 x 82,01 x 7,82 (S7+) millimetriä. Kaarevalla näytöllä varustettujen edge-mallien mittoja ei vielä vuodettu verkkoon, mutta ne tuskin tulevat eroamaan merkittävästi perusmallien mitoista.

Galaxy S7 back

Teknisen pohjan Galaxy S7 -perheelle antaa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri (tosin viime aikoina on alkanut pyöriä tietoja siitä, että Samsung käyttäisi ainakin osalla markkinoita omaa Exynos 8890 -sirua), jos huhuihin on uskominen. Siitä on ollut epäselvyyttä, ottaako Samsung käyttöön tulevissa lippulaivoissaan USB Type-C -portin vai pidättäytyykö korealaisvalmistaja tässä sukupolvessa vielä yleisemmässä microUSB-standardissa.

Kuvissa puhelimien ruudulla nähdään päivämäärä 1.3. Se voisi viitata Galaxy S7:n julkistuspäivään, sillä S6 esiteltiin maailmalle maaliskuun 1. päivä kuluvaa vuotta. Toisaalta huhuissa on liikkunut tietoja myös helmikuussa tapahtuvasta julkistuksesta. Olipa asia miten vain, niin uusi Galaxy S -lippulaiva nähdään kevään aikana.

GSM Arena, EXCLUSIVE: Samsung Galaxy S7 renders show edge and Plus variants

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!