LG V10 -puhelimen myynti Suomessa käyntiin 20. tammikuuta

Jo marraskuussa LG vahvisti, että sen uuden V-sarjan ensimmäinen jäsen, V10, saapuu Suomessa myyntiin tammikuussa. Tänään korealaisvalmistaja on antanut tarkan päivämäärän, joka on 20. päivä kuluvaa kuuta. Kyseinen päivä tuo laitteen myyntiin Suomessa 699 euron suositushintaan Space Black -mustana sekä Luxe White -valkoisena.

Uutta LG V10:tä voidaan pitää korealaisvalmistajan uutena lippulaivana, vaikka virallisesti se titteli taitaa edelleen pysyä G4:llä. Ominaisuuksiltaanhan kyseessä on lähes sama laite, kuin G4. Mukaan on kuitenkin lisätty 2,1 tuuman kakkosnäyttö, etupaneelista löytyy yhden kameran sijaan kaksi viiden megapikselin kameraa sekä RAM-muistia on pönkitetty yhdellä gigatavulla ja nostettu sen kokonaismäärä näin neljään gigatavuun. Muut tekniset tiedot ovat tuttuja LG G4:stä: Snapdragon 808 -piirisarja, 64 gigatavua tallennustila, muistikorttipaikka, 3000 milliampeeritunnin vaihdettava akku ja 16 megapikselin takakamera f/1.8-aukolla, jota V10:ssä on terästetty videokuvauksen käsin säädettävillä manuaaliasetuksilla (suljinnopeus, ISO-arvo, tarkennus kuvauksen aikana ja niin edelleen).

LG V10 on kehitetty multimediapuhelimeksi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksensa mahdollisimman laadukkaasti”, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö. ”V10 on herättänyt paljon mielenkiintoa sen jälkeen, kun kerroimme sen tulevan Suomeen. Olemme hyvin iloisia voidessamme kertoa, että se lanseerataan 20. tammikuuta.

Rakenne LG V10:ssä on kokenut muutoksia G4:ään nähden. Runko on valmistettu Dura Guard -nimeä kantavasta SAE 316L -teräksestä. Kulmat on suojattu samaisella Duran Guard -materiaalilla ja takakuoressa on käytetty pehmeää, tekstuurikuvioista Duran Skin -muovia, joka takaa V10:stä hyvän pidon.l

Kiinnostaako V10? Meneekö LG:n uutuus hankintaan?

LG:n lehdistötiedote

2 kommenttia

  1. Lg g4:ssä on ”vain” 32Gt tallennustilaa, eli sekin on v10:ssä tuplattu.

    1. Näihän se tosiaan on. Tuo päässyt unohtumaan.

Kommentointi on suljettu!