Hintavinkki: Huawei Honor 7 huomenna (16.1) 299,90 eurolla

Edullisimmillaan tällä hetkellä Suomessa noin 360 eurolla myytävä Huawei Honor 7 on huomenna mukavassa tarjouksessa Verkkokauppa.comissa. Kyseessä on jälleen niin sanottu ”nopeat syövät hitaat” -tarjous, sillä laitteita on varattu verkkokauppaan 110 kappaletta ja jokaiseen Verkkokauppa.comin myymälään 30 kappaletta. Tarjoushinta on 299,90 euroa ja Honor 7:n myynti kyseisellä hinnalla käynnistyy huomenna (16.1.2016) kello 9.00.

Toistaiseksi vielä Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmällä varustettu Honor 7 tulee päivittymään lähitulevaisuudessa uuteen Android 6.0 Marhmallow -versioon. Sen jakelu on nimittäin käynnistynyt tietojen mukaan jo ainakin Intiassa.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 5,2 tuuman IPS-kosketusnäyttö 1920 x 1080 pikselin resoluutiolla, Kirin 935 -järjestelmäpiiri (4 x 2,2 GHz Cortex-A53- ja 4 x 1,5 GHz Cortex-A53 -suoritinydintä sekä Mali-T628 MP4 -grafiikkaohjain), kolme gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Honor 7:n SIM-telakka tukee kahta SIM-korttia tai yhtä SIM-korttia sekä yhtä microSD-muistikorttia. Puhelin rakentuu metallista ja sen takana on 20 megapikselin kamera sekä sormenjälkilukija. Edestä löytyy puolestaan kahdeksan megapikselin kamera. Lisäksi Honor 7:n tukee 4G LTE-, WiFi-, GPS- ja GLONASS-yhteyksiä sekä infrapunaa.

Verkkokauppa.comin tarjoukseen pääset suoraan kätevästi tästä!

8 kommenttia

 1. Tällaiset tarjoukset on todella ärsyttäviä, ainakin gigantti harrastaa vastaavia sisäänheittorajoitettueriä. Ihan kiva, jos sattumalta huomaa ja saa luurin tarkoituksella, mutta jos kyttäät ja yrität saada, niin varmasti on nettisivut jumissa tai luurit loppu 🙁

  1. Joo, melkeen paras hakee kaupasta. Toki Verkkistä ei ihan jokaiselta paikkakunnalta löydy…

 2. Kiitos vinkistä! Tänään lähti itselle Honor 7 ja edullisesti. Nettisivut eivät olleet yhtään jumissa.

  1. Kiva kuulla! Kannattaa siis jatkossakin jakaa näitä hintavinkkejä. 🙂

  2. No eihän ne nyt ollu jumissa, koska minä en ollut siellä 🙂

 3. Syö miestä. Kova luuri hyvään hintaan. Menin halpaan ja ostin Lumia 640. Ei tämä kombinaatio toimi kyllä ollenkaan. Nykyajan luurissa pitäis olla nykyaikaiset sovellukset.

  1. Softat… Nuo Windowsin ikuinen ongelma älypuhelimissa.

   1. Se, muuten suht tyytyväinen ollu Lumiaan, mutta androidiin verranttuna yhtään paremmin toimivaa softaa en ole löytänyt, mutta heikkoja sitäkin enemmän. Välillä tekee mieli repiä tukka irti päästä.

Kommentointi on suljettu!