OxygenOS 2.2.0 nyt saatavilla OnePlus X:lle

Kiinalainen OnePlus jatkaa uusien ohjelmistoversioiden julkistamista omasta Android 5.1 Lollipop -pohjaisesta OxygenOS-käyttöjärjestelmästään. Vain muutama päivä sitten yhtiön oma alusta saapui viimein virallisena päivityksenä kiinalaisvalmistajan ensimmäiselle älypuhelimelle, eli Onelle, joka julkaistiin maailmalle huhtikuussa 2014.

OnePlus Onelle julkaistu versio OxygenOS-käyttöjärjestelmästä kantaa versionumeroa 2.1.4. Tänään yhtiö on tuonut saataville tuoreemman OxygenOS 2.2.0 -päivityksen 5. marraskuuta myyntiin saapuneelle OnePlus X:lle. Lippulaiva, OnePlus 2, sai kyseisen ohjelmiston sisuksiinsa jo ennen joulua.

OnePlus X OxygenOS 2.2.0

OnePlus X:lle julkaistu OxygenOS 2.2.0 -päivitys sisältää seuraavat uudistukset/parannukset:

  • Manuaalitila kameraan.
  • Mahdollisuus tallentaa kamerakuvia muistikortille.
  • USSD-bugikorjauksia Intian markkinoille.
  • Dual-SIM-asetukset palautettu asetuksiin (system settings -valinna taakse).
  • Verkon yli ladattavat sovelluspäivitykset (OTA App upgrade).
  • Turvallisuuteen liittyviä korjauksia.
  • Yleisiä virheiden korjauksia sekä optimointeja käyttöjärjestelmään.

Oman puhelimen päivitys onnistuu suoraan verkon yli niin kutsuttuna OTA-päivityksenä: Asetukset -> Tietoja puhelimesta -> Järjestelmäpäivitys. Tavallisesti päivitykset jaetaan laitteisiin asteittain, joten kaikkiin OnePlus X -puhelimiin 2.2.0-versio ei todennäköisesti ole vielä saatavilla. Jos näin on, kannattaa odottaa muutama päivä. Yleensä päivitykset saavuttavat koko laitekannan viimeistään muutamassa viikossa.

Muista varmuuskopioida laitteesi sisältö ennen päivitystä. Kyseessä ei ole puhelinta tyhjentävä päivitys, mutta jotain voi aina mennä pieleen.

Seuraavaksi jäämme odottamaan OxygenOS 2.2.0 -versiota alkuperäiselle OnePlus Onelle.

OnePlus Forums, OxygenOS 2.2.0 will start roll-out on OnePlus X today