Honor 7:stä kullanvärinen premium-versio markkinoille tänään: Honor 7 Premium Edition

Hyvin Suomessakin myynyt kiinalaisen Huawein Honor 7 -mallisto saa tänään valikoimaansa uuden jäsenen, kun yhtiö aloittaa kullanvärisen premium-version myynnin laitteestaan. Uutuus ei ole pelkkä uusi väriversio, vaan sisältää uusia ominaisuuksia muun muassa tuplaten sisäisen tallennustilan määrän 16 gigatavusta 32 gigatavuun ja lisäten myyntipakkaukseen pikalaturin. Honor 7 Premium Editionin virallinen suositushinta on 399 euroa.

Uutukainen sisältää Honor 7 -mallistolle tutut ominaisuudet. Siinä on 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttö, HiSilicon Kirin 935 2,2 GHz -järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua käyttömuistia, Takaa löytyy 20 megapikselin kamera (Sony IMX 230, f/2.0) ja edestä kahdeksan megapikselin (f/2.4) kamera omakuvia ja videopuheluita varten.

Kuluttajilta on tullut kyselyjä koskien kultaista mallia. Sen sijaan, että toisimme vain uuden värivaihtoehdon, toimme version jossa on vielä pari käytännöllistä ominaisuutta lisää”, summaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Honor 7 Premium Edition soveltuu hyvin myös business-käyttäjälle klassisen designinsa sekä runsaan muistin että tehokkaan akkunsa vuoksi”.

Android 5.0:aan perustuvan älypuhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS, infrapuna ja FM-radio. Puhelin SIM-telakka on niin sanottua hybridimallia, johon voidaan asentaa kaksi SIM-korttia tai vaihtoehtoisesti yksi SIM-kortti ja yksi microSD-muistikortti. Akku on kapasiteetiltaan 3100 milliampeerituntia.