Microsoftilta uusi Lumia 650: suositushinta 229 euroa

Amerikkalainen Microsoft on puskenut uunista ulos uuden älypuhelimen, joka sijoittuu hinnaltaan alempaan keskiluokkaan. Kyseessä on huhuissa tovin pyörinyt Lumia 650, joka saapuu Suomessa myyntiin valkoisena ja mustana 229 euron suositushinnalla. Valmistajan mukaan se tarjoaa täyden Windows 10 -kokemuksen (Continuum ei käytettävissä) kohtuullisessa hinnassa, kertoo Microsoft.

Muovin metallisiin reunoihin yhdistävä uutuus on suunniteltu Suomessa ja on tähän asti ohuin ja kevein Lumia 6,9 millimetrin paksuudellaan ja 122 gramman painollaan. Keskeinen osa kokonaisuutta on viiden tuuman Gorilla 3 -lasilla suojattu OLED-kosketusnäyttö, (297 PPI) jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Etupuolelta löytyy myös viiden megapikselin kamera f/2.2-objektiivilla ja HD-videokuvauksella. Takana on kahdeksan megapikselin kamera 1/4 kokoisella sensorilla, f/2.2-aukolla, LED-kuvausvalolla ja 1280 x 720 resoluution videotallennuksella.

Microsoft Lumia 650 tuo käyttäjille täysin uudenlaisen designin tyylikkäällä metallireunuksella viimeisteltynä. Design on tehty espoolaisvoimin ja tuo uuteen Lumiaan raikkaan ja jämäkän tuntuman, jonka on tottunut löytämään tähän asti vain kalliimman hintaluokan puhelimista”, kertoo Microsoftin Pohjoismaiden Lumia-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Korpela.

Lumia_650_valkoinen

Uutuuden niin sanottu sydän on siruvalmistaja Qualcommin Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja Adreno 304 -grafiikkaohjain. Järjestelmäpiirissä on neljä 1,3 gigahertsin suoritinydintä.

Lumia 650 tukee 4G LTE -yhteyksiä (cat.4) sekä Bluetooth 4.1-, NFC-, WiFi b/g/n-, A-GPS-, A-GLONASS- ja BeiDou-ominaisuuksia (Kiinan tasavallan satelliittisysteemi). Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat ainakin muistikortilla laajennettavissa oleva 16 gigatavun sisäinen tallennustila, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Lumia 650:ssa on käyttäjän vaihdettavissa oleva akku. Laitteen akku on kapasiteetiltaan 2000 milliampeerituntia.

Lumia 650 tulee saataville kaikkien isompien jälleenmyyjien valikoimiin. Tämä on upein puhelin hintaluokassaan, ja niin kuluttajat kuin yrityksetkin tulevat sitä rakastamaan. Tarina jatkuu!”, Korpela hehkuttaa.

Microsoft Ääni, Huippuominaisuudet ja kaunis muotoilu edulliseen hintaan – Microsoft Lumia 650

1 kommentti

  1. Lisää hintaa ja huonompi prossu. On siinäkin uudistuksia.

Kommentointi on suljettu!