Samsung järjestää virtuaalikonsertin Gear VR -lasien omistajille

Virtuaalitodellisuus nostaa kovasti päätään ja vaikka se on vielä pienen ryhmän ”harrastus”, on siitä tulossa tulevaisuudessa merkittävä juttu. Se tulee kerralla mullistamaan monia asioita pelaamisen saralla sekä esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä, kun käyttäjät voivat ottaa osaa tilaisuuteen kotisohvalta virtuaalilasit päässään.

Samsung on ottanut tilaisuuden käyttää valmistamiaan Gear VR -laseja maailman ensimmäinen virtuaalisen live-konsertin järjestämiseen johon voivat osallistua kaikki eurooppalaiset Gear VR:n omistajat (mukaan tarvitaan luonnollisesti yhteensopiva puhelin, kuten Galaxy S6). Suoratoistettavaa VR-konserttia voi seurata tulevana sunnuntaina, 28. helmikuuta klo 21.30. Esiintymässä on suosittu brittipop-bändi Years & Years, joka heittää konsertin tulevan Galaxy S7 -puhelimen lanseerauksen kunniaksi.

Konserttiin osallistuminen on hyvin helppoa ja onnistuu seuraavilla ohjeilla:

  • Lataa Oculus Storesta ”Samsung Galaxy S7 presents Years & Years” Gear VR -sovellus.
  • Virittäydy tunnelmaan sunnuntaina klo 21:30. Suosittelemme käyttämään kuulokkeita Gear VR -laitteen kanssa.
  • 360 asteen konserttikokemuksen aikana voi vaihtaa kuvakulmaa sivaltamalla Gear VR:n kosketusalustaa.
  • Konsertti vaatii toimiakseen Gear VR:n sekä yhteensopivan älypuhelimen.

Samsungin Mobile World Congress 2016 messuilla aivan hiljattain julkistettu uuden sukupolven lippulaiva, Galaxy S7, saapuu myyntiin 11. maaliskuuta. Kyseessä on 5,1 tuuman näytöllä, Snapdragon 820 -piirillä, neljän gigatavun käyttömuistilla, 12 megapikselin kameralla, muistikorttipaikalla ja vedenkestävyydellä varustettu lippulaivapuhelin. Markkinoille tuodaan myös molemmille sivuille kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S7 edge, jossa on suurempi 5,5 tuuman näyttö.

1 kommentti

  1. Huikea idea, toivottavasti virtuaaliset keikat yleistyvät. On helppo ajatella miten suosittuja niistä voi tulla, kun saa lavan edestä paikan, eikä oma pituus vaikuta näkyvyyteen!

Kommentointi on suljettu!