HTC 10:stä levisi lisää kuvia nettiin – useita värejä luvassa

Vaikeuksissa rypevän taiwanilaisen HTC:n seuraavan lippulaivapuhelimen julkistus lähenee lähenemistään, sillä kuvia laitteesta vuotaa verkkoon lähes jatkuvalla syötöllä. Kyseessä on seuraaja One M9:lle, joka ei onnistunut taistelemaan merkittävissä määrin asiakkaista suurten älypuhelinvalmistajien kanssa. Sen seuraaja on alustavien tietojen mukaan nimeltään yksinkertaistetusti pelkkä HTC 10, kertovat useat lähteet.

Vuotaneiden kuvien perusteella HTC 10 vaikuttaisi luottavan varsin perinteisiin elementteihin muotoilussaan, mutta yhdistelevän niitä persoonallisesti. Erityisesti takaosan osalta, jossa yhdistyy kantikkaat muodot sekä pyöreys. Materiaalina käytössä on metalli, kuten edeltäjässäkin.

HTC 10:n teknisiä kulmakiviä ovat huhujen mukaan 5,15 tuuman QHD-kosketusnäyttö, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri sekä neljä gigatavua käyttömuistia. Muita ominaisuuksia ovat ainakin 12 megapikselin takakamera sekä uuden sukupolven USB Type-C -portti, joka on symmetrinen ja näin liitin sopii siihen molemmin päin.

HTC M10

HTC 10

HTC 10 (M10)