LG G5 Suomeen 15. huhtikuuta – hinta 699 euroa

Helmikuussa julkistettu LG G5 saapuu Suomessa myyntiin huhtikuun 15. päivä, vahvistaa korealaisvalmistaja tänään julkistamallaan lehdistötiedotteella. Puhelimen ennakkotilaukset ovat käynnistyneet tänään, joten innokkaimmat voivat varata tämän modulaarisen lippulaivan. Uutuuden suositushinnaksi LG on lätkäissyt 699 euroa, joka on linjassa kilpailevien valmistajien huippumallien kanssa.

Olemme ylpeitä LG G5 -älypuhelimesta ja odotamme innoissamme, kuinka pohjoismaiset kuluttajat ottavat sen vastaan”, kertoo David Montanya, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden Go-To-Market-päällikkö. ”LG G5 & Friends sai kehuja MWC-tapahtumassa, ja odotamme saavamme samanlaisen vastaanoton myös kotona.

G5 on varustettu edeltäjäänsä 0,2 tuumaa kompaktimmalla 5,3 tuuman 2560 x 1440 pikselin IPS-kosketusnäytöllä. Puhelimen sisällä porskuttaa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, johon yhdistyy neljä gigatavua käyttömuistia sekä 40 prosenttia tehokkaampi ja 40 prosenttia energiatehokkaampi Adreno 530 -grafiikkaohjain. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat WiFi a/b/g/n/ac, USB Type-C, NFC, Bluetooth 4.2, 4G LTE ja microSD-muistikorttipaikka (2 teratavuun asti). Akku on kapasiteetiltaan 2800 milliampeerituntia ja laite tukee uusinta Qualcomm Quick Charge 3.0 -pikalatausta.

LG G5 moduuli

Valtavirrasta G5 poikkeaa modulaarisuudellaan. Sen alaosa on irrotettavissa ja osa vaihdettavissa toiseen, kuten esimerkiksi LG CAM Plus -kameramoduuliin, jolla voi hyödyntää entistäkin paremmin puhelimen kahta takakameraa (16 MP + 78 asteen kuvakulma ja 8MP + 135 asteen kuvakulma). Moduuli sisältää muun muassa omat kamerapainikkeet.

Yhtiöllä on tarjota G5:n kaveriksi myös tukku lisävarusteita:

  • LG 360 CAM on kompakti 360 asteen kamera, jossa on kaksi 13 megapikselin laajakulmakameraa, 1200 mAh:n akku, 5.1-kanavainen surround-äänitys kolmella mikrofonilla ja 4 gigatavun sisäisellä muistilla. Laitteen voi yhdistää G5-puhelimeen, jolloin käyttäjä voi helposti luoda 360 asteen sisältöjä.
  • LG 360 VR -lasit, jotka voi yhdistää LG G5 -laitteeseen sitä varten suunnitellulla kaapelilla. Tyylikkäät virtuaalitodellisuuslasit voi taittaa kokoon, minkä ansiosta käyttäjä voi katsella VR-sisältöjä missä ja milloin tahansa.
  • LG Rolling Bot on rinnakkaislaite, joka pyörii kuin pallo ottaen samalla kuvia ja kuvaten videoita siihen asennetulla kahdeksan megapikselin kameralla. Se liitetään LG G5 -laitteeseen wifi-yhteyden avulla.
  • Tone Platinum HBS-1100 on maailman ensimmäinen Bluetooth-kuuloke, joka on varustettu aptX HD -koodekilla ja tuottaa näin häviötöntä 24 bitin äänentoistoa. Mallille on myönnetty Herman Kardon Platinum -arvosana erinomaisesta äänenlaadustaan.
  • Friends Manager on sovellus, jonka avulla G5 voi vaivatta muodostaa yhteyden LG Friends -laitteisiin. Friends Manager tunnistaa automaattisesti LG Friends -laitteet ja yhdistää ne nopeasti ja helposti.

LG G5

Kooltaan G5 on 149,4 x 73,9 x 7,3 millimetriä. Painoa tällä alumiinisella lippulaivalla on 159 grammaa.

Miten on, lähteekö LG G5 tilaukseen?

Lehdistötiedote, LG G5 -ÄLYPUHELIN KAUPPOIHIN 15. HUHTIKUUTA