MobiiliBlogin videolla: testissä Oukitel K10000 – puhelin 10000mAh:n akulla

Tein helmikuussa ensikatsauksen Deal Extreme -verkkokaupan kautta testiin saamaan Oukitel K10000 -puhelimeen, jonka erikoisuus on sen massiivinen 10000 milliampeeritunnin akku. Nyt luvassa olisi jatkoa kyseiselle videolle laajemman testin muodossa, jossa käyn tarkemmin läpi laitteen todellista akkukestoa sekä tarkastelen tietenkin myös puhelimen rakennetta ja käytettävyyttä sekä käyttöliittymän sulavuutta.

Oukitel K10000 on alle 170 euron hintaluokkaan sijoittuva Android 5.1 -pohjainen älypuhelin, jossa toimintoja hallitaan 5,5 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytöltä. Puhelimen SIM-telakasta löytyy paikat kahdelle microSIM-kortille tai yhdelle SIM:lle ja yhdelle 16 gigatavun sisäistä tallennustilaa laajentavalle microSD-muistikortille.

Puhelimen sydämenä on MediaTekin neliydinsuoritin, jonka tukena on kaksi gigatavua käyttömuistia. Oukitel K10000 -puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa 4G, kahdeksan megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera, WiFi (ei tukea 5Ghz-taajuudelle), Bluetooth, GPS ja FM-radio.

Katso videotesti alta ja muista tilata MobiiliBlogin YouTube-kanava, jolloin näet uudet videot heti ensimmäisten joukossa.