Huawei Honor 7:n Android 6.0 Marshmallow -päivitykset käynnistyivät

Kiinalainen Huawei on jo joulukuusta asti testauttanut uutta Android 6.0 Marshmallow -päivitystä virallisen beetatestauksen muodossa, jossa halukkaille käyttäjille on annettu mahdollisuus päästä käsiksi b:n Marshmallow-päivityksen esiversioon. Vihdoin testaus on saatu päätökseen ja uuden käyttöjärjestelmäversion jakelu on päässyt käyntiin, kertoo yhtiö Twitterissä HonorEU-tilillään.

Kyseessä on siinä mielessä erittäin merkittävä päivitys Honor 7:lle, sillä kiinalaisvalmistaja päätti hypätä kokonaan Android 5.1 Lollipop -version yli. Käyttäjät ovat siis tähän asti joutuneet tyytymään Android 5.0:aan. Niinpä mukana on paljon uutta ja parannuksia käyttökokemukseen. Android 6.0 Marshmallow sisältää itsessään muun muassa akkukestoa valmiustilassa parantavan Doze-ominaisuuden sekä Now on Tap -toiminnon, joka pitkällä painalluksella kotipainikkeeseen analysoi ruudun sisällön ja esittää käyttäjälle informaatiota näytön sisältöön liittyen.

Pakettiin osana kuuluu myös uusi versio kiinalaisvalmistajan omasta EMUI-käyttöliittymästä. Se päivittyy versioon 4.0. Niinpä luvassa on visuaalisia muutoksia sekä muun muassa uudistunut moniajonäkymä.

Kuten tavallista, päivitys jaetaan käyttäjille asteittain. Niinpä ainakaan allekirjoittaneella Huaweilta lainassa oleva Honor 7 ei vielä Android 6.0 Marhsmallow -päivitystä löytänyt. Puhelin ilmoittaa uuden ohjelmiston saatavuudesta aikanaan automaattisesti, mutta sen voi myös tarkistaa manuaalisesti: Asetukset -> Päivittäjä. Ennen suuren päivityksen suorittamista on aina suositeltavaa varmuuskopioida puhelin, jotta jos jotain menee pieleen, eivät kuvat ynnä muut tärkeät tiedostot katoa bittiavaruuteen.

Onko joku uuden ohjelmiston puhelimeensa jo saanut? Jaa kommenteissa, miltä päivitys vaikuttaa yleisesti sekä mitä kaikkea uutta se tuo mukanaan.

Twitter, @HonorEU, Finally folks. The Marshmallow update for Honor 7 is out from today forward via OTA

12 kommenttia

 1. Lenovo myös toi K3 Note luureilleen marshmallown. 🙂

  1. Jäi vähä ihmetyttää mikä tää adoptable storage on? Sittenkö sinne muistikortille voi laittaa mitä vaan? Semmonenkin näytti tulevan tähän Lenovoon, hähää vaa kaikille Samsung ja LG käyttäjille :p

 2. 6.0… about 20-25% suurempi virrankulutus, näyttön kirkkaus heittelee… Että semmonen doze pitää olla, no varmaan kun akku ei muuten kestä. Tässä ei ole mitään mitä ei olis jo nähnyt. Takasin lollipoppiin mennään täällä.

 3. Missäs on minun käyttöjärjestelmän päivitys olen yrittänyt ladata sitä huawein sivuiltakin mutta ei ole onnistunut?! Olenko ainut??

 4. Eikä täälläkään ole päivityksiä näkynyt!

 5. Hei ! Koska Honor 5x saa marshmallows ?

 6. Uusipäivitys huonompaan suuntaan ainakin screen share toiminnossa. Ennen valokuvan jakaminen telkkariiin onnistui todella helposti, nyt ei millään?

 7. Oma puhelimeni herjaa nykyään sd-kortin poistosta ja vaihtelee taustakuvia itsekseen. Takaisin vanhaan.

 8. Tuli eilen Huawei p8 liteen. Selainta ei löydy muuta kuin crome. Liekö poistettu peruselain.

  1. Pitäs olla jo saatavilla: https://www.mobiiliblogi.com/2016/08/15/oletko-paivittanyt-huawei-puhelimesi-android-6-0-marshmallowiin-tassa-ohjeet/

   Jos päivitystä ei löydy yllä olevan linkin ohjeilla toimi seuraavasti: ”Jos toimit ohjeiden mukaan, mutta puhelimesi ei ilmoittanut päivityspaketin saapumisesta muutaman päivän sisällä, lähetä meille sähköpostitse IMEI-koodisi sekä puhelimen mallinumero.
   Näin voimme aktivoida päivityksen puhelimeesi.
   Polku: Asetukset>Tietoja puhelimesta>IMEI/Mallinumero
   Email: mobile.fi@huawei.com

Kommentointi on suljettu!