HTC:n seuraava lippulaiva jälleen kuvavuodossa

Vaikeuksissa rypevä HTC yrittää edelleen päästä jaloilleen markkinoilla. Yhtiö tulee esittelemään seuraavan lippulaivansa 12. huhtikuuta, jolloin taiwanilaisvalmistaja järjestää seuraavan julkistustilaisuutensa. Yhtiö on jo ehtinyt hehkuttamaan, että tulossa on sulavin ja nopein Android-puhelin, mitä markkinoilla on nähty. Lupaus on kova ja aika näyttää, miten se tulee toteutumaan.

Nyt nähtävissä kuvissa esiintyvä laite muistuttaa ulkoisesti aikaisemissa pressikuvissa nähtyä laitetta, joten niissä mitä todennäköisimmin esiintyy HTC:n seuraava lippulaiva. Uutuuden nimeksi odotetaan muodostuvan ytimekkäästi pelkkä HTC 10, kun nykyinen lippulaiva kantaa nimeä HTC One M9.

HTC 10 HTC 10 HTC 10

Uutuudessa on huhujen mukaan 5,15 tuuman 2560 x 1440 pikselin Super LCD 5 -kosketusnäyttö, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri sekä neljä gigatavua käyttömuistia. Muita ominaisuuksia ovat huhujen mukaan 12 megapikselin kamera, USB Type-C -portti ja 32 gigatavua tallennustilaa. Ohjelmiston virkaa hoitaa tämänhetkisten tietojen valossa Android 6.0 Marshmallow.