MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy S7 edge

Vihdoin se on valmis. Pitkään työstetty videoarvostelu on nyt kaikkien nähtävissä MobiiliBlogin YouTube -kanavalla (joka kannattaa muuten tilata.) sekä tämän jutun lopussa. Samsungin uusi lippulaiva on ollut allekirjoittaneella ahkerassa testissä maaliskuusta asti ja näin olenkin pystynyt muodostamaan laitteesta varsin kokonaisvaltaisen kuvan. Nyt nähtävällä videolla keskityn niihin uudistuksiin, joita Galaxy S7 edge tuo edelliseen sukupolveen nähden.

Galaxy S7 edge on 5,5 tuuman 2560 x 1440 pikselin kaarevalla näytöllä, Exynos 8890 -sirulla, neljällä gigatavulla käyttömuistia ja 32 gigatavun tallennustilalla varustettu älypuhelin. Saatavilla on myös 5,1 tuuman näytöllä varustettu Galaxy S7, jossa on perinteinen tasainen näyttö. Muuten molempien mallien ominaisuudet ovat akkua lukuun ottamatta identtiset. Perusversiossa on 3000 ja edge-variantissa 3600 milliampeeritunnin akku. Puhelimet tukevat pikalatausta.

Molempien laitteiden muita ominaisuuksia ovat muun muassa 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, 12 megapikselin Dual Pixel -takakamera sekä viiden megapikselin etukamera.

1 kommentti

 1. Hei Teemu,
  Kannattaisiko mua mennä ostaamaan Samsung galaxy s7 edge kun maksaa 849e ja kuitenkin yleinsä näiden puhelintuotteiden käyttöikä on 2,5vuotta minulla.
  Tärkein asia minulle puhelimella on vain kuvan ottaaminen/sähköpostiä/käytä viber-ilmaisuhelua ulkomaille/lukee nettisivua/facebook.
  Olisiko sinulla mitä suositus minulle tähä hätään? Kyllä kipeasti tarvitsen uuden puhelimen kun entiünen Samsung note 3 on tippunut veteen meren rannalla 2pv sitten ( kun yritin ottaa lapselta kuvia)
  Kiitos jo etukäteen neuvosta!
  Mukavaa kesää!
  T. Jenna Pham/Espoo

Kommentointi on suljettu!