Acer Liquid Zest Plus julki: 5,5 tuuman näyttö ja 5000mAh:n akku

Elektroniikkajätti Acer on esitellyt markkinoille uuden Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään pohjautuvan älypuhelimen, joka on nimeltään Acer Liquid Zest Plus. Puhelimen merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen akku. Tämän 5,5 tuuman näytöllä varustetun puhelimen sisuksiin on nimittäin saatu 5000 milliampeeritunnin akku. Se on paljon, kun ajatellaan, että samaan 5,5 tuuman kokoluokkaan sijoittuvassa Samsung Galaxy S7 edgessä on 3600mAh:n akku.

Suuren akun ansiosta Acerin uutukaisen pitäisi jaksaa yhdellä latauksella kaksi päivää. Liquid Zest Plus tukee totta kai myös pikalatausta, joten suuren akun lataamista ei tarvitse odottaa koko päivää.

Muodoiltaan pyöreälinjaisen puhelimen etupuolella on jo mainittu 5,5 tuuman 1280 x 720 resoluution näyttö, joka on toteutettu IPS-teknologialla. Takana on 13 megapikselin kamera, jossa käytetään uutta ”tri-focus” -tarkennusta. Siinä yhdistyvät laser-, vaihe- ja kontrastitarkennus. Etupaneelissa on puolestaan viiden megapikselin kamera 85 asteen laajakuvalinssillä.

Puhelimelle voimaa antaa MediTek MT6735 -järjestelmäpiiri, jossa on neljä 1,3 gigahertsin suoritinta. Tukena ovat Mali-T720-grafiikkaohjain sekä kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa laite sisältää 16 gigatavua, jota on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla.

Taiwanilaisvalmistajan uutuus saapuu pian myyntiin Aasiassa noin 250 dollarin hintaan. Liquid Zest Plus -puhelimen saatavuudesta muun maailman osalta ei ikävä kyllä toistaiseksi ole tietoa. Aika näyttää, löytyykö se jossain vaiheessa esimerkiksi Euroopasta.

  1. FoneArena, Acer Liquid Zest Plus with 5.5-inch display, 13MP tri-focus camera, 5000mAh battery announced
  2. Android Authority, Acer Liquid Zest Plus announced, packing 5000mAh battery

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!