MobiiliBlogin videolla: näitä sovelluksia käytän iPhonessani

Joskus loppuvuonna 2014 tein videon ”Mitä on puhelimessani? iPhone 6, loppuvuosi 2014”. Nyt on aika päivittää kyseistä videota hieman rennommalla otteella. Viime kerralla käytin aikaa videon kuvaamiseen, leikkaamiseen ja editoimiseen selvästi enemmän, mutta tällä kertaa pyrin niin sanottuun vlogiin ja halusin kuvata koko videon yhdellä otolla. Toivottavasti puhe on sujuvaa, eikä liian pitkiä taukoja pääse syntymään, sillä videolla ei ole käsikirjoitusta ja se on tosiaan kuvattu yhdellä otolla. Näin pyrin saamaan kanavalleni erityylisiä videoita.

Videosta tuli melko pitkä: 14 minuuttia. Yksi syy tähän on se, että olen aikaisempaa enemmän käyttänyt rahaa sovelluksiin ja korvannut niillä Applen virallisia applikaatiota sekä muutenkin ottanut käyttöön enemmän ohjelmia. Vielä puolitoista vuotta sitten tilanne oli täysin erilainen ja ”tyydyin” lähinnä Applen tarjoamiin sovelluksiin. Lisäksi käytän nykyään paljon bloggaamiseen liittyviä sovelluksia. Mutta sen enempää sisältöä spoilaamatta, löytyy video ”lue lisää” -linkin takaa.

Jos videolla jokin asia jäi arveluttamaan, niin naputelkaa kysymys kommentteihin. Pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin parhaani mukaan. Heitelkää kommentteihin mukaan myös omia vinkkejä hyvistä sovelluksista, jotka kannattaa hankkia!