MobiiliBlogin videolla: esittelyssä Apple Watch -älykello

Viime viikolla kuvasin spontaanin videon ilman käsikirjoitusta tai suunnittelua Apple Watch -älykellosta. Kyseessä ei ole arvostelu tai testi, vaan yleinen esittely teknologiayhtiö Applen ensimmäisestä älykellosta. Videolla nähdään kellon molemmat koot, eli 42 ja 38 millimetrin versiot tähtiharmaan ja ruusukullan väreissä. Nyt video on aika myös täällä blogin puolella, koska jos et ole tilannut YouTube-kanavaani, on videoesittely saattanut vilahtaa ohitse.

Videollani esittelen todellakin rinnakkain Apple Watchin molemmat koot. Suurempi on 42 millimetrin kokoinen variantti ja videolla väriltään tähtiharmaa, mutta Applelta löytyy erittäin laaja valikoima eri värejä niin kellon rungon kuin rannekkeidenkin suhteen. Toinen pikaisesti videolla nähtävä kello on 38 millimetrin Apple Watch, joka on väriltään ruusukultainen ja siinä on laventelin värinen ranneke. Samalla näytän, miten Applen suunnittelema rannekkeiden vaihtamista nopeuttava systeemi toimii ja esittelen kellon rakennetta yleisesti. Molemmat kelloista ovat alumiinisia Apple Sport -malleja, jotka ovat hinnaltaan edullisimmillaan 379 (38mm) ja 429 (42mm) euroa.

Loput videosta keskittyy ohjelmistoon. Käyn läpi perustoimintoja, joita Apple Watch tarjoaa, eli kuinka käytännössä vaihdetaan kellotaulu ja miten sitä muokataan, mikä painike vie sovelluksiin ja niin edelleen. Katso video jutun lopusta.

Lisää Apple Watchista löytyy lisää tietoa kaksiosaisesta arvostelusta, jonka julkaisin jo viime vuoden puolella:
Testissä Apple Watch, Osa 1 – tekniikka ja rakenne
Testissä Apple Watch, Osa 2 – watchOS 2.0, peruskäyttö ja sovellukset

Muista tilata YouTube-kanavani!