Hintavinkki: iPhone 5s huomenna, maanantaina (9.5.2016) vain 299 euroa

Kiinnostaako iPhone? Ovatko uudet iPhone 6s– ja iPhone SE -mallit liian kalliita tai etkö vain halua maksaa puhelimestasi 500 euroa tai enempää? Siinä tapauksessa kannattaa olla tarkkana, sillä Gigantti kauppaa muutaman sukupolven vanhaa Apple iPhone 5s -puhelimen 16 gigatavun versiota kohtuulliseen 299 euron hintaan. Se on 200 euroa vähemmän kuin iPhone SE 16GB, joka maksaa 499 euroa. Tarjous iPhone 5s:stä on voimassa ainoastaan huomenna, eli maanantaina.

Vaikka iPhone 5s ei ole enää uusi malli, on kyseessä edelleen erittäin pätevä puhelin. Se on kompakti neljän tuuman näytöllä varustettu laite, joka tukee uusinta iOS 9 -päivitystä ja on mitä todennäköisimmin oikeutettu myös seuraavaan suureen iOS-päivitykseen, joten puhelimen vanhenemista tässä mielessä ei tarvitse pelätä.

iPhone 5s:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa A7-järjestelmäpiiri sensoreiden liikkeistä mittaavalla M7-apupiirillä, 4G LTE -yhteydet, kahdeksan megapikselin kamera, sormenjälkilukija integroituna kotipainikkeeseen ja paljon muuta.

Tarjoushinta (299 euroa) iPhone 5:sta on voimassa ainoastaan maanantaina 9.5.2016.

2 kommenttia

  1. Ongelmana on yhä tuo liian pieni muisti ja tuo hinta on liian kallis yhä. 100e olisi hyvä hinta 4 vuotta vanhasta puhelimesta

    1. Jep. 16 gigaa on vähän. Riittää niille, jotka ottaa puhelimella muutamia kuvia, surffaa netissä, pelaa keveitä pelejä ja lukee sähköpostin.

      Ja eihän tuohan ihan 4 vuotta vanha ole. 😉 Vaikka ikää löytyykin, niin erittäin toimiva peli, itse sen olen todistanut. Useilta löytyy kaveripiirissä 5s ja on edelleen mukavan sulava käyttää.

Kommentointi on suljettu!