OnePlus laski puhelintensa hintoja: OnePlus 2 -lippulaiva nyt 319 euroa

Kiinalaisen OnePlussan odotetaan esittelevän maailmalle kesän aikana uuden lippulaivan, OnePlus 3:n. Sitä odotellessa on yhtiö päättänyt laskea kaikkien nykyisten puhelintensa hintoja muutamilla kympeillä. Muutos koskee alkuperäistä OnePlus Onea, sen seuraajaa ja tämänhetkistä lippulaivaa OnePlus 2:sta sekä tyyliin ja materiaaleihin panostavaa OnePlus X:ää.

Mistään massiivisesta hinnanmuutoksesta ei ole kyse, mutta pienetkin alennukset ovat aina tervetulleita. Yhdysvalloissa kaikkien mallien hinnat tippuivat 50 dollarilla, mutta Suomessa ja muualla Euroopassa hinta ei pudonnut aivan yhtä reippaasti jokaisen mallin kohdalla. Merkittävimmän hinnan laskun koki yhtiön ensimmäinen puhelin, eli OnePlus One, joka löytyy edelleen kiinalaisvalmistajan valikoimista.

OnePlus-malliston uudet hinnat (suluissa vanha hinta):

  • OnePlus One: 249 € (299 €)
  • OnePlus 2: 319 € (345 €)
  • One Plus X: 239 € (269 €)

Parisen viikkoa sitten kotimainen teleoperaattori Elisa ilmoitti tuoneensa myyntiin ensimmäisenä jälleenmyyjänä koko Euroopassa OnePlus 2- ja OnePlus X -puhelimet. Uudet hinnat ovat voimassa jo myös Elisan omassa Saunalahti-verkkokaupassa.

OnePlus Forums, All of our devices are now available at a lower price.