OnePlus 3 julki 14. kesäkuuta – kutsut historiaan

Joulukuussa 2013 perustettu OnePlus valmistautuu seuraavan lippulaivapuhelimensa julkaisuun. Tuleva OnePlus 3 esitellään maailmalle 14. kesäkuuta virtuaalitodellisuutta hyödyntäen, jota varten yhtiö jakoi 30 000 VR-lasia täysin ilmaiseksi, jotta halukkaat asiakkaat pääsisivät seuraamaan julkistusta. Lasien lisäksi käyttäjä tarvitsee sovelluksen, jonka voi ladata Google Play -kaupasta.

Tulevasta lippulaivasta kiinnostuneille asiakkaille OnePlussalla on iloisia uutisia, sillä OnePlus 3:n ostaminen tulee olemaan aikaisempaa vaivattomampaa. Uutuuspuhelimen myötä valmistaja aikoo nimittäin siirtää aikaisemmin käytössä olleen kutsusysteemin kokonaan historiaan. Niinpä kaikki tulevaisuudessa esiteltävät OnePlussan puhelimet tulevat suoraan myyntiin ja ne voi hankkia normaalisti ilman kutsun metsästämistä. Näin uuden OnePlus 3:n voi laittaa tilaukseen suoraan julkistuksen jälkeen, joka käynnistyy virtuaalitodellisuudessa 18:30 Suomen aikaa.

Aikaisempien huhujen mukaan OnePlus 3:ssa olisi 5,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, Android 6.0 Marshmallow -alustaan pohjautuva Oxygen OS 3.0 -käyttöjärjestelmä ja Snapdragon 820 -siru, sormenjälkilukija, kahdeksan megapikselin etukamera, 16 megapikselin takakamera ja USB Type-C -liitäntä. OnePlus 3:sta nähdään mahdollisesti kaksi versiota: 32GB/4GB ja 64GB/6GB.

OnePlus Forums, Let’s talk about invites