OnePlus 3 jo tilattavissa Elisa Saunalahti -verkkokaupasta

Toissapäivänä julkistettu OnePlus 3 on saapunut ennakkotilattavaksi kotimaisen Elisan Saunalahti-verkkokauppaan. Hintaa laitteella on 399 euroa, eli täsmälleen saman verran kuin kiinalaisvalmistajan omassa verkkokaupassa. Elisalla toimitukset lähtevät pyörimään viikolla 26, eli 27.6 – 3.7.2016. Teleoperaattori Elisa solmi hiljattain ensimmäisenä jälleenmyyjänä Euroopassa yhteistyösopimuksen älypuhelimia valmistaman OnePlussan kanssa ja on ainoa, joka saa kiinalaisvalmistajan kolmannen sukupolven lippulaivapuhelimen heti laitteen julkistuksen jälkeen.

Elisa on loistava kumppani; ja olemme iloisia saadessamme tuoda OnePlus 3:n yhteistyössä Elisan kanssa faneillemme Suomessa”, kommentoi yhtiöiden välistä yhteistyötä OnePlussan Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja Juha Rytkönen.

Edullisesta hinnastaan huolimatta OnePlus 3 on teknisesti tämän hetken kovimpia Android-lippulaivoja. Kokonaisuuden sydän on Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, joka on Qualcommin toistaiseksi suorituskykyisin mobiililaitteille suunnattu siru. Sen apuna on mukana huimat kuusi gigatavua RAM-käyttömuistia, joka on kaksi gigatavua esimerkiksi Samsung Galaxy S7-, LG G5– ja HTC 10 -lippulaivoja enemmän. Yksinkertaistettuna: tekniikasta sulavan käyttökokemuksen ei pitäisi ainakaan jäädä kiinni.

OnePlus 3:n muita keskeisiä ominaisuuksia ovat Android 6.0 Marshmallow -pohjainen OxygenOS-käyttöjärjestelmä, 5,5 tuuman AMOLED-pohjainen 1920 x 1080 resoluution kosketusnäyttö, 16 megapikselin takakamera f/2.0-optiikalla ja kuvanvakaimella, kahdeksan megapikselin etukamera, 64 gigatavua tallennustilaa sekä kaksi nano-SIM-korttipaikkaa. Aino asia, jossa tämä alumiiniseen unibody-rakenteen perustuva uutuus on ottanut takapakki edeltäjäänsä nähden on akku. Se on pienentynyt kapasiteetiltaan 300mAh:lla 3000 milliampeerituntiin. Tätä paikatakseen OnePlus esitteli uuden pikalatausteknologian, jota se kutsuu nimellä Dash Charge. Tekniikan ansiosta akku latautuu 30 minuutissa nollasta reiluun 60 prosenttiin.

Kehitimme OnePlus 3:n pitäen mielessämme faniemme tarpeet. Yksi faniemme toivoma ja odottama ominaisuus on pikalataus. Dash Charge -pikalataus tekee OnePlus 3:sta yhden markkinoiden vakuuttavimmista älypuhelimista. Dash Charge lataa vain puolessa tunnissa akun koko päivän tarpeisiin”, kertoo OnePlussan Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja Juha Rytkönen.

Kooltaan uutukainen on 152,7 x 74,7 x 7,35 millimetriä ja se painaa 160 grammaa. Värivaihtoehtoina ovat Graphite-harmaa sekä Soft Gold -kulta, mutta ainakaan toistaiseksi Soft Gold -varianttia ei Elisan valikoimista löydy.

Oletko ostamassa OnePlus 3:n? Jos kyllä, tilaatko puhelimen valmistajalta suoraan vai Elisan kautta?

Elisa, OnePlus 3 heti tilattavissa Elisalta

1 kommentti

  1. Tuli Elisalle saman tien ennakkomyyntiin ja laitoin sieltö tilaukseen ?

Kommentointi on suljettu!