LG:ltä edullinen Android 6.0 Marshmallow -puhelin

Korealainen LG on julkistanut Yhdysvaltojen markkinoille erittäin edullisen Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään pohjautuvan LG K3 -älypuhelimen. Uutuus saapuu rapakon takana myyntiin Boost Mobilen ja Virgin Mobilen valikoimiin 79,99 dollarin hintaan (+verot), joten kyseessä on yksi halvimmista Googlen mobiilialustan tuoreimpaan versioon perustuva puhelin. Aika näyttää rantautuuko laite jossain vaiheessa myös Suomeen. Mahdoton ajatus se ei ole, sillä K-sarjan laitteita myydään meillä yleisesti.

Marshmallow-käyttöjärjestelmän lisäksi LG K3:n ominaisuuksiin kuuluvat 4,5 tuuman IPS-kosketusnäyttö 854 x 480 pikselin resoluutiolla, 2,1 gigahertsin Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri sekä gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Lisäksi uutuudesta löytyy tuki 4G LTE -yhteyksille, kahdeksan gigatavua tallennustilaa (3,1GB:tä käyttäjälle vapaana) sekä 1940 milliampeeritunnin akku.

Kuvausominaisuuksia ei LG K3:ssa ole unohdettu. Takaa löytyy viiden megapikselin ja edestä 0,3 megapikselin kamera.