Hintavinkki: Huawei MediaPad M2 10 ainoastaan 299 euroa – vain tänään!

Hyvien hintavinkkien jakamisesta on muodostunut MobiiliBlogissa perinne. Aina kun eteeni tulee edullinen ja hyvä tarjous, pyrin jakamaan sen eteenpäin lukijoilleni. Sellainen olisi jälleen tarjolla, kun Gigantti myy tänään tiistaina (21.6) kiinalaisen Huawein kymppituumaista Mediapad M10 10 -taulutietokonetta 150 euron alennuksella.

Ainoastaan tänään Gigantissa voimassaoleva tarjous tuo Huawei MediaPad M2 10 -tabletin kuluttajien saataville 299 euron hintaan. Kyseessä on selvästi yleistä hintatasoa parempi diili, sillä laitteesta saa tällä hetkellä pulittaa ”parhaimmillaan” jopa reippaasti yli 400 euroa. Niinpä tarjoukseen kannattaa tarttua, jos kotoa löytyy tarvetta niin sanotulle täyden kokoluokan taulutietokoneelle.

Kyseessä on siinäkin mielessä erittäin hyvä tarjous, sillä Huawein tabletti sisältää tuen SIM-kortille ja 4G LTE -yhteyksille tehden siitä loistavan myös matkakäyttöön. Laitteen perustana on 10,1 tuuman 1920 x 1200 pikselin kosketusnäyttö, jolla ohjataan Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmää. Voimaa paketille antaa Huawein oma HiSilicon Kirin 930 -järjestelmäpiiri (4 x A53@2.0 GHz + 4 x A53@1.5 GHz). Tukena on kolme gigatavua DDR3-käyttömuistia ja muistikorttipaikalla laajenttavissa olevaa tallennustilaa kolme gigatavua. Muita taulutietokoneen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 13 megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera, WiFi, Bluetooth 4.0, Wi-Fi: IEEE 802.11ac/a/b/g/n/ac, 2.4/5GHz, A-GPS, GLONASS, neljä kaiutinta ja 6600mAh:n akku.

Rakenteeltaan kyseessä on jämäkkä kokonaisuus. Kooltaan itse Huawei MediaPad M2 10 on 239,8 x 172,7 x 7,35 millimetriä ja se painaa 500 grammaa. Tabletissa on yhtenäinen metallinen rakenne ja se on saatavilla Luxurious Gold- ja Moonlight Silver-väreissä.

Gigantti, Huawei MediaPad M2 10