S-Mobiilin tankkausominaisuus laajeni Apple Watchiin

Osuuskauppa Arina on laajentanut alkuvuodesta S-mobiili-sovellukseensa esittelemän auton tankkaamisen mahdollistavan ominaisuuden Apple Watchiin. Alkujaan helmikuussa S-mobiilin älypuhelinsovellukseen esitelty ominaisuus tekee auton tankkaamisesta entistäkin helpompaa, sillä sen ansiosta maksukorttia ei tarvita ja kaikki hoituu kätevästi puhelimessa olevan ohjelman kautta. Jos et ole kyseiseen ominaisuuteen vielä tutustunut ja olet asiakasomistaja, kannattaa tälle jokapäiväistä elämää helpottavalle toiminnalle antaa ainakin mahdollisuus kokeilemalla sitä. Arinan ollessa kyseessä, ominaisuus toimii luonnollisestikin ainoastaan ABC-asemilla.

ABC-mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun automaatilla ei tarvitse enää käyttää maksukorttia. Me S-Pankissa haluamme helpottaa suomalaisten arkea ihan konkreettisesti ja nyt olemme tehneet tankkaamisesta ABC:llä maailman helpointa”, kommentoi ominaisuutta helmikuussa. S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Päivitetyn Apple Watch -sovelluksen myötä käyttäjän ei tarvitse enää välttämättä kaivaa taskustaan edes älypuhelinta, vaan aloittaa tankkaus suoraan älykellostaan. Sovellus tunnistaa automaattisesti auton sijainnin ja näin sen millä ABC-asemalla tankkaaja kyseisellä hetkellä on. Maksu tapahtuu automaattisesti maksukortilta, joka on lisätty mobiilisovellukseen.

Älykellojen sovellukset eivät Suomessa ole kasvattaneet vielä kovinkaan suurta huomiota kehittäjien keskuudessa. S-mobiili on yksi muutamista aidosti käytännöllisistä älykellossa käytettävistä ohjelmista. Oletko löytänyt hyvän, kotimaisen älykellosovelluksen? Kuulisin niistä mielelläni lisää kommenteissa, joten jaa ihmeessä vinkkisi alle.

2 kommenttia

  1. S-mafia uskovaisten luvattu maa 🙁 Milloin päättäjät herää ja kieltää koko mafian. Käsittämätöntä ettei ihmiset ymmärrä että bonus järjestelmä ainoastaan nostaa hintoja.

    1. Joo, näinhän ne tahtoo olla. Mutta tuo tankkausominaisuus on varmasti kätevä ja tällaisia toivoisi näkevän lisää + lisää kotimaisia appsejä älykelloille.

Kommentointi on suljettu!