OnePlus 3:sta tulossa myös punainen versio?

Parisen viikkoa sitten julkistettu OnePlus 3 toi tehokkaamman tekniikan rinnalla myös merkittäviä muutoksia kiinalaisvalmistajan lippulaivan rakenteeseen materiaaleineen sekä visuaaliseen ilmeeseen, poistaen muun muassa vaihdettavat takakuoret. Uutuus perustuu täysin yhtenäiseen unibody-rakenteeseen, jonka päämateriaalina toimii avaruusteknologiassa käytettävä premium-tason alumiini. Näin kokonaisuudesta on saatu aikaiseksi kestävä, kevyt (158g) ja ohut (7,35mm). Laitteen värivaihtoehtoihin kuuluvat Graphite-harmaa sekä Soft Gold -kulta, joista jälkimmäinen saapuu markkinoille heinäkuun aikana, jos suunnitelmiin ei tule muutoksia.

Toistaiseksi ainoastaan harmaana myytävänä olevan OnePlus 3:n saa tulevaisuudessa mahdollisesti valikoimiinsa uuden värivaihtoehdon, joka on punainen. Näin uumoilee huhu, jonka pohjana ovat käyttäjät, jotka väitteen mukaan ovat nähneet OnePlus 3:n esiintyneen punaisena hdetkellisesti OnePlussan Kiinan virallisella sivustolla.

Ei oikeastaan olisi yllättävää, jos kiinalaisvalmistaja todellakin julkistaisi seuraavan kuuden kuukauden aikana uuden väriversion lippulaivastaan, saavuttaen näin lisää näkyvyyttä ja julkisuutta tuotteelleen. Miten on, kiinnostaisiko punainen versio OnePlus 3:sta?

OnePlus 3:n tekniikka on viimeisintä huutoa oikeastaan jokaisella mahdollisella osa-alueella. Tämän Android 6.0 Marshmallow -pohjaiseen OxygenOS-käyttöjärjestelmään perustuvan puhelimen keskeisimmät ominaisuudet ovat Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri (Quad Core, Kryo: 2x 2.2 GHz, 2x 1.6 GHz), kuusi gigatavua RAM:ia, 64 gigatavua tallennustilaa, Sony IMX 298 -sensorilla varustettu kamera ja 3000 milliampeeritunnin akku, joka latautuu tyhjästä reiluun 60 prosenttiin 30 minuutissa uudella Dash Charge -pikalatauksella. Hintaa OnePlus 3:lla on 399 euroa ja se on tilattavissa OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi Elisalta.

PhoneArena, The color makes it faster: OnePlus 3 spotted in red!