Huawei neuvoo: näin päivität puhelimesi Android 6.0 Marshmallow -alustaan

Kiinalaisella Huaweilla on ilmeisesti ongelmia saada uusi Android 6.0 Marshmallow -päivitys kaikille käyttäjille verkon yli jaettavana pakettina. Esimerkiksi MobiiliBlogissa lukijat ovat valittaneet, etteivät ole saaneet laitteisiinsa uusinta päivitystä vaikka sen pitäisi olla ulkona ja ladattavissa puhelimen asetuksista löytyvällä Päivittäjä-työkalulla.

Päivitysongelman kanssa painiville käyttäjille Huaweilla on tarjota kiertotie, jonka kautta Android 6.0:n saa puhelimeensa. Kiertotie löytyy yhtiön HiCare-tukisovelluksesta (valitse ROM-päivityssovellus). Jos käytöstäsi löytyy Huawein Honor 7-, Honor 7 Premium-, Honor 4x-, P8-, P8 lite-, Mate S– tai Mate 7 -puhelin, eikä laite ole vieläkään ilmoittanut päivityksestä, kannattaa kokeilla, jos uusi ohjelmisto löytyisi HiCaren kautta. Edellä mainittujen mallien lisäksi myös Honor 6 on saamassa aivan pian Android 6.0 -päivityksen, joten myös kyseisen laitteen omistajien kannattaa tarkkailla lähiaikoina HiCare-sovellusta.

Huawei neuvoo myös, että käyttäjän laitteesta tulee löytyä vähintään kolme gigatavua vapaata tallennustilaa. Lisäksi HiCare-ohjelma tulee olla päivitettynä vähintään versionumeroon 2.0.2. Jos päivitystä ei löydy heti edes HiCare-soveluksella, ei kannata panikoida, vaan kokeilla myöhemmin uudelleen.

HUOM: päivitettävässä puhelimessa tulee olla paikoillaan SIM-kortti. Jos HiCare-sovellus ei löydä päivitystä kokeile seuraavaa reittiä: Asetukset -> Päivittäjä.

Facebook, Huawei

6 kommenttia

 1. ”Datan hankinta epäonnistui.”

  Tuo on ainoa mitä saa HiCare sovelluksesta vaikka versio on 2.0.3. Viikkokausia olen hakannut sormi hellänä päivitysnappia, mutta eipä vaan löydy päivitystä.

  Oli kyllä viimeinen Huawei jonka ikinä ostan.

  1. Itselläni on sama versio ja ilmoittaa, että päivityksiä ei ole saatavilla.

   1. Jos päivitystä ei vieläkään löydy, neuvoo Huawei toimimaan seuraavasti:

    ”Jos toimit ohjeiden mukaan, mutta puhelimesi ei ilmoittanut päivityspaketin saapumisesta muutaman päivän sisällä, lähetä meille sähköpostitse IMEI-koodisi sekä puhelimen mallinumero.
    Näin voimme aktivoida päivityksen puhelimeesi.
    Polku: Asetukset>Tietoja puhelimesta>IMEI/Mallinumero
    Email: mobile.fi@huawei.com

    1. Ei näy päivityksiä vielä täälläkään Puhelimena toimii honor 7 premium. Pitääpi varmaan laittaa viestiä tonne huaweille

 2. Miten tuon uuden päivityksen saa vaihdettua takaisin vanhaan?? Syö akkua Honor 6:ssa ihan älyttömästi 🙁

 3. Ei näy päivityksiä vielä honor 7 premium

Kommentointi on suljettu!