Perille kasaa kaukoliikenteen aikataulut yhteen sovellukseen

Kotimainen Perille-mobiilisovellus on mitä kätevin ohjelma kesälomaa viettäville ja kotimaassa matkaaville henkilöille. Se nimittäin kokoaa samaan sovellukseen kaikki kaukoliikenteen aikataulut, kuten VR:n junayhteydet, lennot, linja-autot sekä taksit. Näin yhdellä ohjelmalla näkee helposti kaikki eri yhteydet ja ostaa lipun sen perusteella, mitä itse pitää yhteyden tärkeimpänä ominaisuutena: hinta, nopeus, lähtöaika.

Käytettävyydeltään Perille on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka on saatavilla Android-, iOS-, sekä Windows-pohjaisille älypuhelimille. Käyttääkseen sovellusta valitsee käyttäjä lähtöpaikan, minne on menossa, lähtö- ja menopäivät sekä montako henkilöä mukaan on tulossa.

Toistaiseksi sovellus tarjoaa ainoastaan mahdollisuuden hakea kaukoliikenteen aikatauluja, joiden osalta käyttäjä näkee muun muassa lähtöajan, arvioidun saapumisajan sekä hinnan. Hauskana yksityiskohtana mukaan on laskettu hinta myös sille, jos käyttäjä suorittaa matkan omalla autollaan. Tällöin kyseessä on tietenkin arvio, mutta on varsin mielenkiintoista nähdä, miten hyvin yksityisautoilu pärjää kaukoliikenteelle hinnan osalta.

Toistaiseksi Perille ohjaa käyttäjän ostamaan lipun palveluntarjoajan verkkosivustolle. Sovellusta kehittävän tahon aikeena on kuitenkin kehittää applikaatiota eteenpäin ja parantaa julkisen liikenteen sujuvuutta helpottamalla lipun ostoa sekä tarjoamalla lisäpalveluita ohjelman kautta.

Lataa sovellus puhelimeesi:

Perille, virallinen kotisivusto

1 kommentti

  1. Suomessa onneksi osataan hoitaa tämä asia kunnolla. Toivoisi jopa muiden ottavan tästä mallia. Vaikuttaa helppokäyttöiseltä.

Kommentointi on suljettu!