Mölkky hauska, ulkona pelattava peli kesälomalle

Nyt mennään jo pahasti ohi MobiiliBlogin aiheen? Ei nyt sentään, sillä monesta kodista löytyvästä Mölkystä voi tehdä perheen pienimmille kiinnostavan pelin, kun siihen yhdistää mobiilisovelluksen. Enää mukaan ei tarvitse ottaa kynää ja paperia, sillä iOS:lle ja Androidille löytyvä Mölkky-sovellus laskee pisteet automaattisesti. Tämä voi olla hyvä keino erottaa lapset tietokoneen ja television ruudulta ja saa heidät ulos.

Päijät-Hämeestä tuleva Mölkky on säännöiltään erittäin yksinkertainen ja siinäkin mielessä helppoa pelattavaa lähes kaiken ikäisille. Mölkyssä pelaaja heittää kapulaa ja yrittää osua muutaman metrin päässä oleviin keiloihin. Jos yksi kaatuu, saa käyttäjä kyseiseen puukeilaan merkityn numeron itselleen pistemääräksi. Sen sijaan, jos heitolla kaatuu useampi kuin yksi tulee käyttäjälle sen verran pisteitä kuin kapuloita kaatui. Kaikki nämä tiedot voidaan merkitä mobiilisovellukseen, joka laskee pisteet automaattisesti ja nopeuttaa pelaamista.

Älypuhelimen yhdistäminen ulkona pelattavaan peliin on hyvä idea. Se tuo lisäjännitystä peliin ja saanee erityisesti nuoret kiinnostumaan pelistä.

Lataa Mölkky puhelimeesi: