Samsung esitteli Olympic-version Galaxy S7 edge -puhelimestaan

Korealainen Samsung kuuluu elokuun 5. päivä käynnistyvien Rion (2016) kesäolympialaisten merkittävimpien sponsoreiden joukkoon. Suurta urheilutapahtumaa juhlistaakseen on Samsung julkaissut erikoisversion Galaxy S7 edge -lippulaivapuhelimestaan yhdessä uuden Olympic Athletes’ Hub -kesäolympilaissovelluksen kanssa. Yhtiö jakaa Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition -puhelimen sekä langattomat Gear IconX -kuulokkeet kaikille kilpailuun osallistuville urheilijoille.

Urheilussa on kyse yksilöiden matkasta ja haasteiden voittamisesta. Olympialaiset ovat suurin mahdollinen urheilun juhla, jossa eri maiden urheilijat ja heidän kannattajansa yhdistävät koko maailman. Samsung ihailee olympiaurheilijoiden ja heidän kannattajiensa paloa, joka ajaa kisoja eteenpäin”, sanoo Younghee Lee, Samsungin Executive Vice President of Global Marketing, Mobile Communications Business.

Ulkoisesti uusi Galaxy S7 edge -variantti eroaa muusta mallistosta kokonaan mustalla olemuksellaan, johon on yhdistetty pienten yksityiskohtien siivittämänä olympiarenkaiden värit. Sininen löytyy kamerakehyksestä, keltainen kuulokkeesta sekä kotipainikkeesta, vihreä äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitetuista painikkeista, punainen virtapainikkeesta ja musta luonnollisesti laitteen yleisilmeestä. Puhelimen taakse on lisäksi painettu olympiarenkaat.

Teknisesti kyseessä on sama puhelin, joka julkistettiin maailmalle helmikuussa. Puhelimessa on 5,5 tuuman ja 2560 x 1440 pikselin (534 ppi) kosketusnäyttö, sisällä Exynos  8890 -siru (2.3GHz Quad+ 1.6GHz Quad), neljä gigatavua käyttömuistia, muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa 32 gigatavua ja 12 megapikselin kamera f/1.7-aukolla. Ohjelmiston pohjana toimii Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä, jonka päällä on Samsungin oma käyttöliittymä sekä Kansainvälisen olympiakomitean kanssa yhteistyössä kehitetty olympiasovellus.

Olympic Athletes’ Hub -sovellus on KOK:n kehittämä sovellus, joka on asennettu kaikkiin kilpailijoiden puhelimiin. Siitä he löytävät tärkeää tietoa matkallaan Riossa. Sovelluksen avulla urheilija voi ottaa yhteyden suoraan KOK:hon tai lukea kilpailijoille järjestettävistä palveluista ja tapahtumista.

Samsungin teknologia innostaa faneja ja nuoria käyttäjiä ympäri maailman. KOK on kiitollinen kumppanuudesta, jonka myötä kaikki vuoden 2016 kesäolympialaisten urheilijat saavat Galaxy S7 edge -puhelimet. Puhelimet helpottavat urheilijoiden yhteydenpitoa perheidensä, ystäviensä ja kannattajiensa kanssa sekä mahdollistavat olympiakokemuksen jakamisen. Samsungin avulla haluamme inspiroida ihmisiä olympia-arvoilla, levittää olympialaisten ainutlaatuista henkeä ja korostaa urheilun tärkeyttä”, sanoo KOK:n puheenjohtaja Thomas Bach.

Samsung, Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition kaikille olympialaisten urheilijoille