Moi Mobiili -operaattori uudisti palveluitaan

Toukokuussa Suomessa toimintansa aloittanut teleoperaattori, Moi Mobiili, uudistaa tuotevalikoimaansa kuluttajien palautetta kuunnellen. Jatkossa liittymiä on mahdollista tilata yksittäin, eikä vähintään kolmen liittymän nipuissa, kuten aikaisemmin. Yksi 4G-liittymä maksaa kuukaudessa 6 euroa ja sisältää 4 gigatavua dataa. Uudistus ei poista liittymien paketointia, jossa esimerkiksi perheellä on neljä liittymää ja käytössä niiden välillä yhteinen datakatto.

Asiakkaitaan kuunnellen Moi Mobiili lanseeraa markkinoille myös rajattoman datan sekä puheen sisältävät liittymät. Halutessaan Moi-liittymään voi hankkia erikseen SIM-kohtaisen rajattoman datapaketin 12 euron lisähintaan kuukaudessa. Tuoteuudistuksen myötä rajattoman datan liittymiä ei lasketa mukaan yhteiseen liittymäpakettiin, jolloin yhteisestä datasta vähenee 4 gigaa rajattoman datan liittymää kohti. Vastineeksi Moi Mobiili on alentanut rajattoman datan kuukausihinnan 15 eurosta 12 euroon.

Jaettu puhepaketti poistuu myynnistä ja uutena palveluna Moi Mobiililla on asiakkaiden pyynnöstä rajaton puhepaketti, jonka kuukausihinta on 10 euroa. Sen voi valita juuri niihin liittymiin, joita perheen puheliaimmat jäsenet käyttävät.

Uudistukset astuvat voimaan heti. Nykyisillä asiakkailla on mahdollisuus valita, haluavatko he jatkaa vanhoilla tuotteilla ja hinnoilla, vai vaihtaa ne uusin.

Yhteenveto uudistuksista:

  • Uutta: Liittymät voi ostaa yksi kerrallaan
  • Kuukausihinta 6 € / 4G-liittymä (sis. 4 Gt dataa)
  • Hinnanmuutos: Rajaton datapaketti + 12 € / kk (gigat eivät siirry)
  • Rajaton puhepaketti + 10 € / kk
  • Jaettu puhepaketti poistuu valikoimista

Tilaa oma liittymäsi Moi Mobiilin virallisen kotisivun kautta.