Video Tizen-pohjaisesta Samsung Z2 -puhelimesta vuoti verkkoon

Korealaisen Samsungin seuraavasta Tizen-käyttöjärjestelmään pohjautuvasta puhelimesta on vuotanut verkkoon aidolta vaikuttava virallinen esittelyvideo. Kyseessä on aikanaan Nokian kehittämän MeeGon raunioille rakennettu alusta, joka on viimeisen vuoden parin aikana löytänyt tiensä muun muassa Samsungin televisioihin, älykelloihin sekä kameroihin. Älypuhelimissa se on saanut jonkinlaisen jalansijan esimerkiksi Intian markkinoilla, mutta länsimaissa se on mobiilipuolella jäänyt olemattomaan rooliin.

Videolla nähtävä puhelin kantaa nimeä Samsung Z2. Nimen perusteella se olisi näin suora seuraaja vuoden 2015 alussa esitellylle Z1:lle.

Huhun mukaan laite perustuu 4-4,5 tuuman näyttöön, VGA-etukameraan, kahdeksaan gigatavuun tallennustilaa, gigatavuun käyttömuistia sekä 1500-2000 mAh:n akkuun. Video itsessään paljastaa, että Z2:n sisältä löytyy 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin ja takaa viiden megapikselin kamera. Tizenin sovellusvalikoimasta esitellään muun muassa Facebookia ja WhatsAppia.

GSM Arena, Samsung Z2 official video surfaces, reveals key specs and features

1 kommentti

  1. Hienoa, että muitakin käyttöjärjestelmiä tulee markkinoille, mutta mielestäni ainakin alkuvaiheessa olisi hyvä saada Android-sovelluksille tuki, niinkuin esim. Jollassa on..

Kommentointi on suljettu!