Oletko päivittänyt Huawei-puhelimesi Android 6.0 Marshmallow:iin? – tässä ohjeet

Huawei on noussut Suomen älypuhelinmarkkinoilla raketin tavoin. Yhtiö on hyödyntänyt täydellä voimalla kotimaisen Nokian häviämisen markkinoilta, joka vielä joitakin vuosia sitten hallitsi Suomen mobiilimarkkinoita täysin suvereenisti. Nyt tilanne on täysin toinen ja Suomessa jylläävät Huawein lisäksi sellaiset nimet, kuten Apple sekä Samsung.

Kiinalaisvalmistajan noustua Suomen markkinoilla merkittävään rooliin, ovat ohjelmistopäivitykset tärkeässä asemassa. Ne korjaavat turva-aukkoja ja tuovat mukanaan kokonaan uusia ominaisuuksia. Tällä hetkellä uusin version on Android 6.0 Marshmallow, jota seuraavien kuukausien aikana seuraa Android 7.0 Nougat.

Löytyykö sinun Huaweista uusi Marshmallow-päivitys, jonka keskeisiin parannuksiin kuuluvat muun muassa akkukestoa valmiustilassa pidentävä Doze, näytön sisällön analysoiva ja sen perusteella tietoa verkosta hakeva Google Now on Tap ja täysin uusi tapa käsitellä sovelluksien oikeuksia? Puhelinmallit, joille Android 6.0 Marshmallow on saatavilla voit tarkistaa suoraan Huawein sivustolta. Uusi ohjelmisto on saatavilla muun muassa P8-, P8 Lite-, Honor 5X-, Honor 6-, Honor 7-, Mate 7– ja Mate S -malleille.

Miten itse päivittäminen onnistuu? Etsi puhelimestasi Huawein oma HiCare-sovellus ja varmista, että sen versio on vähintään 2.0.2_OVE. Viimeisin versio sovelluksesta löytyy Google Play -kaupasta. Sovelluksen etusivulla on linkki päivityksen suorittamiseen ”OS-päivityksen ensimmäiset käyttöönottaja”. Sitä klikkaamalla puhelin etsii viimeisimmät päivitykset ja tarjoaa niitä, jos sellaisia on saatavilla.

HUOM: päivitettävässä puhelimessa tulee olla paikoillaan SIM-kortti. Jos HiCare-sovellus ei löydä päivitystä kokeile seuraavaa reittiä: Asetukset -> Päivittäjä.

Huawei, Lataa uusin Android-päivitys

6 kommenttia

 1. No jopas on helpoksi tehty 🙂 tyhmempi vois luulla että se 6.0 tulis pelkästään sitä päivittäjää käyttämällä 🙂 kiitti vinkistä, vaimon Hodor5X:ään onkin valumassa nyt Marshmallow

  1. Eipä mitään. ?

   Vähän tosiaan jännä tuo Huawein päivityssysteemi, kun se on jaettu kahteen eri sovellukseen. Käyttäjäystävällisempää olisi lisätä tuo ”OS-päivityksen ensimmäiset käyttöönottaja” -nappula tuonne Päivittäjät-sovellukseen, niin olisi vähän selkeämpää. Moni tuskin tuota HiCare-sovellusta koskaan vaivautuu edes avaamaan…

   1. Ja HiCarea päivittäessä sen tarvii avata ”tuntemattomat lähteet” asetuksista 🙂
    Just kun pelotellaan että sitten on puhelin varmasti täynnä kaikenlaista pöpöä.

 2. Hyvä että se tuli tännekin, huomasin tuossa jokunen aika sitten tuon ohjeen, käytössä Marshmallow omassa P8 Litessä. Ekan päivityksen jälkeen tuon HiCaren kautta on tullut toinen päivitys, joka tuli ihan asetusten kautta ja ilmoittikin siitä. 🙂

 3. Pistetään vielä tännekin. Jos päivitystä ei edelleen löydy, toimi Huawein ohjeiden mukaan:

  ”Jos toimit ohjeiden mukaan, mutta puhelimesi ei ilmoittanut päivityspaketin saapumisesta muutaman päivän sisällä, lähetä meille sähköpostitse IMEI-koodisi sekä puhelimen mallinumero.
  Näin voimme aktivoida päivityksen puhelimeesi.
  Polku: Asetukset>Tietoja puhelimesta>IMEI/Mallinumero
  Email: mobile.fi@huawei.com

  1. Moi,

   Entäs jos siellä tulee teksti ” datan hankinta epäonnistui ” ?

Kommentointi on suljettu!