Galaxy Note7:n ennakkomyynti käynnistyi – kaupanpäälle virtuaalilasit

Samsungin kuun alussa esittelemän Galaxy Note7 -älypuhelimen ennakkomyynti Suomessa on käynnistynyt. Miksi asiasta on tärkeää muistuttaa? Koska kaikki puhelimen ennakkoon tilanneet kuluttajat saavat kaupan päälle uuden sukupolven Gear VR -virtuaalilasit (tarjous voimassa seuraavilla jälleenmyyjillä: DNA, Elisa, Sonera, Verkkokauppa.com, Gigantti sekä Power), joihin puhelimen yhdistämällä pääsee nauttimaan kokonaan uudesta käyttökokemuksesta.

Nimestään huolimatta Galaxy Note7 edustaa sarjan kuudetta sukupolvea. Se on ensimmäinen Samsungin älypuhelin USB Type-C -liitännällä, jonka lisäksi se sisältää kaksi keskeistä uudistusta, joita edeltäjästä ei löydy. Nämä ovat vedenkestävyys sekä iirisskanneri, joka mahdollistaa näyttölukon avaamisen nostamalla puhelin kasvojen eteen ja katsomalla sitä.

Gear VR Galaxy Note7

Galaxy Note7:n keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,7 tuuman 2560 x 1440 pikselin Super AMOLED -kosketusnäyttö tuella HDR-suoratoistolle, Exynos 8890 -järjestelmäpiiri (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), neljä gigatavua käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka, 12 megapikselin f/1.7-takakamera, viiden megapikselin etukamera ja 3500 milliampeeritunnin akku.

Samsungin uutuuspuhelimen suositushinta Suomessa on 879 euroa ja se saapuu kauppoihin 2. syyskuuta. Galaxy Note7:n on saatavilla mustana, hopeisena sekä sinisenä.