Galaxy Note7:n saapuu Suomeen viikon myöhässä

Galaxy Note7:n kysyntä on yllättänyt elektroniikkajätti Samsungin. Elokuun alussa julkistetun uutukaisen ennakkomyynti Suomessa aloitettiin 16. elokuuta 879 euron suositushinnalla. Samalla kaikille puhelimen ennakkoon tilanneille asiakkaille annetaan kaupanpäälle Samsungin uuden sukupolven VR-virtuaalilasit. Kauppoihin laitteen oli tarkoitus rantautua 2. syyskuuta, mutta nyt Samsung kertoo, että odotettua suuremman kysynnän vuoksi myynti alkaakin Suomessa vasta 9. syyskuuta.

Note7:n herättämä kysyntä todistaa kuluttajien kaipaavan kauniisti muotoiltua älypuhelinta, joka helpottaa aidosti arkea kehittyneillä ominaisuuksillaan. Eräs Note-sarjan viehätyksen suurimmista syistä on aina ollut S Pen -kynä, jolla on Note7:n myötä entistä helpompi luoda ja jakaa ideoita. Samalla uusi iirisskanneri mahdollistaa laitteen avaamisen pelkällä vilkaisulla”, kertoo Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Uuden Galaxy Note7:n keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,7 tuuman 2560 x 1440 pikselin kosketusnäyttö, 64-bittinen Exynos 8890 -järjestelmäpiiri (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), neljä gigatavua käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka, iirisskanneri, sormenjälkilukija,12 megapikselin f/1.7-takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Puhelin rakentuu lasisista pinnoista, on vedenkestävä ja siinä on 3500 mAh:n akku.

Päätavoitteenamme on vastata mahdollisimman hyvin Note7:ää kaipaavien luomaan kysyntään. Vaiheissa tapahtuvan myynninaloituksen tarkoituksena on minimoida pettymykset laitteen saapuessa kauppoihin ensi kuun alussa. Toivotamme innolla asiakkaat osaksi Note-tuoteperhettä 9. syyskuuta!