HTC lupaa Android 7.0 Nougat -päivityksen ainakin kolmelle puhelimelleen

Japanilainen Sony ehti jo ilmoittamaan, mitkä puhelinmallit se tulee päivittämään Googlen mobiilialustan tuoreimmalla versiolla. Joukossa on totta kai viimeisimmät lippulaivat, kuten Xperia X -tuoteperhe, mutta myös muita malleja. Tarkemman listan päivitettävistä puhelimista löydät täältä: ”Sony: seuraavat puhelimet saavat Android Nougat -päivityksen”.

Nyt myös HTC on päättänyt valottaa päivitysaikeitaan Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmän osalta. Taiwanilaisyhtiö kertoo Twitterissä, että Nougat-päivitys on tulossa ainakin HTC 10-, One M9– sekä One A9 -puhelimille. Ensimmäisenä Androidin uusin versio luvataan tuoda HTC 10:lle ja sen jälkeen kahdelle muulle mainitulle laitteelle. Yhtiö on aikaisemmin luvannut, että pyrkii aina tuomaan uusimman Android-version lippulaivalleen 90 päivän aikana, joten tuon aikarajan sisällä Android Nougat pitäisi löytyä ainakin HTC 10 -käyttäjien puhelimista marraskuun loppuun mennessä.

Google sai aivan hiljattain valmiiksi maaliskuussa maailmalle esitellyn Android 7.0 Nougat -version mobiilialustastaan. Kyseinen päivitys keskittyy parantamaan muun muassa ilmoituskeskuksen toimintaa sekä virransäästöominaisuuksia, tuoden mukaan myös odotetun jaetun ruudun moniajon sekä puhelimiin että taulutietokoneisiin.

Twitter, @HTC, We’re excited to receive final shipping Android 7.0 Nougat software from Google!