Odotatko Galaxy Note7:aa? Huonoja uutisia – Note7:n Eurooppaan marraskuun loppuun mennessä

Galaxy Note7:n lyhyt elinkaari markkinoilla on ollut erittäin värikäs. Maailmalla elokuun 19. päivä myyntiin saapunut laite sai asiakkailta hyvän vastaanoton ja monet odottivat laitetta innolla tänne Suomeen, jonne sen oli alkujaan määrä saapua 2. syyskuuta. Odotettua suuremman suosion myötä Samsung joutui kuitenkin syömään sanansa ja ilmoittamaan, että laitteen myynti meillä alkaa viikkoa myöhemmin, eli 9. syyskuuta. Sitten tippui pommi. Samsung julkaisi lehdistötiedotteen, että puhelimen myynti keskeytetään ja kaikki jo markkinoilla olevat laitteet vedetään pois ja vaihdetaan uusiin. Tämä siksi, että akkusolusta on löytynyt vika, joka on aiheuttanut useampia kymmeniä laitteiden räjähdyksiä puhelimen latauksen aikana.

Nyt Samsungin uutuuspuhelimen myynti on hiljalleen käynnistymässä uudelleen. Koreassa laite palaa kappoihin syyskuun 28. päivä, Singaporessa ja Australiassa lokakuun aikana ja Yhdysvalloissa 21. lokakuuta. Euroopan osalta tilanne näyttää kuitenkin heikommalta ja jos tarve uudelle puhelimelle on kova, kannatta katseet melkeen kääntää muihin laitteisiin.

Samsungin Euroopan markkinointipäällikkö, David Lowes, on kommentoinut, että yhtiö uskoo saavansa puhelimen myyntiin ympäri maailman marraskuun loppuun mennessä. Lausunnon voidaan olettaa tarkoittavan sitä, että Note7 nähdään Euroopassa vasta marraskuun lopulla, koska vanhan mantereen osalta ei ole ilmoitettu tarkempaa ajankohtaa.

We fully expect (new Note7s) to be available everywhere by the end of November … well before the end of the fourth quarter”, – David Lowes, Samsung’s chief marketing officer in Europe

Android Authority, European Galaxy Note 7 sales expected to restart in November