MobiiliBlogin videolla: iPhone 7 vs iPhone 6s

Syksy lähtee käyntiin videotuotannon osalta kunnon tahdilla. Viime viikolla julkaisin videon Applen Siri-äänioppaasta ja nyt luvassa olisi melkoisen pitkä pätkä, jossa vertailen Applen nykyistä lippulaivaa, iPhone 7:ää, edellisen sukupolven huippumalliin, iPhone 6s:ään.

Aavistuksen pitkäksi venyneellä videolla käyn läpi yksityiskohtaisesti laitteiden rakenteelliset muutokset, tuoden esille omat mielipiteeni. Videolla vertaillaan myös puhelinten nopeutta testaamalla muun muassa, kuinka sujuvasti kumpikin puhelin avaa muutamat yleisimmät sovellukset. Lopuksi ajan vielä Geekbench 4 -sovelluksen, joka mittaa eri laitteiden raakaa laskentatehoa. Sen jälkeen luvassa on loppusanat. Eipä siinä muuta kuin videota katselemaan, joka löytyy suoraan ”Lue lisää” -linkin takaa.

Tämäkin video julkaistiin jo muutama päivä sitten YouTubessa. Jos haluat pysyä ajantasalla uusista videoista, kannattaa tilata MobiiliBlogin virallinen YouTube-kanava, josta löytyy yli 150 mobiiliaiheista videota.

2 kommenttia

  1. Kiitos Teemu videosta ja hyvästä artikkelista. Ajattelin, että en tulisi hankkimaan iPhone 7 Plussaa, mutta toisin kävi. Pitihän se laittaa tilaukseen, mutta taitaa kestää vaan niin kauan et joulu varmaan kerkiää tulla.

    1. Kiitos! Mukavaa, että artikkelista ja videosta oli iloa. ?

Kommentointi on suljettu!