MobiiliBlogin videolla: katsauksessa Apple Watchin watchOS 3.0 -päivitys

Apple Watch sai nyt syksyn aikana jo kolmannen merkittävän päivityksensä. Se tuotiin käyttäjien saataville iOS 10:n tavoin 13. syyskuuta. Nyt markkinoille on myös valunut uuden sukupolven Apple Watch Series 2 -kellot, joissa on nopeampi S2-siru, täydellinen vedenkestävyys ja sisäänrakennettu GPS. Samalla ensimmäisen sukupolven Apple Watch päivitettiin uudella S2-järjestelmäpiirillä ja nimettiin Apple Watch Series 1:ksi, jotta se erottautuisi yhtiön alkuperäisestä älykellosta, jota seuraavalla videolla käytetään.

Viime viikolla julkaisimme kaksi uutta videota: MobiiliBlogin videolla: testissä suomea ymmärtävä Applen Siri-ääniopasMobiiliBlogin videolla: iPhone 7 vs iPhone 6s. Nyt jatkamme tätä sarjaa katsastamalla watchOS 3.0:n keskeisimmät uudistukset, joita ovat uudet kellotaulut, uudet ohjelmat sekä Dock-ominaisuus. Sen enempää videota spoilaamatta, katsokaa se ”Lue Lisää” -linkin takaa!