Videoarvostelussa Huawei Honor 8

Huawei Honor 8

Tätä on odotettu ja toivottu kovasti. Viime viikonloppuna järjestin MobiiliBlogin YouTube-kanavalla historiani ensimmäisen live-lähetyksen, jossa unboxasin ja tein esikatsauksen Huawei Honor 8 -puhelimeen. Alkujaan lähetyksen oli tarkoitus olla 15-30 minuutin mittainen pikainen katsaus, mutta aktiivisten katsojien ja kommentoijien ansiosta se venyi tuntiin ja 41 minuutiin. Aika kului hujauksessa ja kiitos kaikille mukana olleille!

Nyt olisi sitten luvassa hieman tarkempi katsaus Huawei Honor 8:aan, ja videon muodossa tietenkin. Kyseessä on allekirjoittaneen valloittanut Android 6.0 Marshmallow -pohjainen puhelin, joka osoittautui kaikilta osin erittäin positiiviseksi kokemukseksi. Niinpä käyn testissäni läpi kuusi Honor 8:n parasta ominaisuutta.

Honor 8 perustuu 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttöön, Kirin 950 -järjestelmäpiiriin (4×2.3 GHz Cortex-A72 & 4×1.8 GHz Cortex A53), neljään gigatavuun RAM-käyttömuistia sekä 32 tai 64 gigatavuun tallennustilaa. Puhelimessa on kaksi nano-SIM-korttipaikkaa, joista toinen toimii myös microSD-korttipaikkana. Puhelimen takaa löytyy kaksi 12 megapikselin kameraa ja edestä kahdeksan megapikselin kamera.

Hintaa laitteella on Suomessa 32GB:n mallin osalta noin 450 euroa, kun 64GB:n variantti maksaa noin 500 euroa. Värivaihtoehtoihin kuuluvat Pearl White, Midnight Black ja Sapphire Blue sekä erityinen Sunrise Gold, joka on saatavilla vain 64 gigatavun version kanssa.

4 kommenttia

  1. Mä aina mietin sitä. On joo puhelimessa kaksi SIM paikkaa. Tosin toiseen vaan ei voi laittaa SIM korttia, kun muistikortti vie sen paikan. Mikä dual-SIM se sellainen sitten on?

    1. Jep, tuo on vähän ikävää. Tilaahan tuolla yritetään säästää. Se lienee ideana.

  2. Kiinnostaisi tietää miten Honor 8 pärjää ominaisuuksiltaan muita lippulaivakilpailijoita vastaan (esim. OnePlus 3, Sony Xperia ZX jne.). Millä osa-alueilla Honor on vahva, millä heikompi kilpailijoihin verrattuna?
    Kiinnostus laitetta kohtaan on ollut korkealla ja videoarvostelusi entisestään kallisti minua tämän puoleen, mutta vielä jäi hampaankoloon sen mahdolliset heikkoudet ja miten se pärjää kilpailijoitaan vastaan.

Kommentointi on suljettu!