Galaxy S7 edge saa uuden, sinisen Blue Coral -värin

Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsung pistää kaikki panoksensa nykyisen Galaxy S7 -mallistonsa markkinointiin. Kesäkuussa julkistettu mallisto sisältää kaksi varianttia. Ensimmäinen on perusmalli, eli Galaxy S7, jossa on 5,1 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö. Toinen on Galaxy S7 edge, jossa on suurempi 5,5 tuuman ruutu kaareutuu laitteen molemmille sivuille. Puhelinten julkistuksen yhteydessä Galaxy S7:n värivaihtoehtoihin kuuluivat valkoinen sekä kulta. Edge-variantti esiteltiin maailmalle valkoisena, kultaisena sekä mustana. Sittemmin esimerkiksi Galaxy S7 edgen värivalikoima on laajentunut muun muassa pinkillä vaihtoehdolla.

Galaxy S7 edgen osalta malliston värivalikoima jatkaa laajenemista. Samsungin Singaporen yksikkö on vahvistanut virallisessa lehdistötiedotteessaan, että kaarevanäyttöinen Galaxy S7 edge 4G+ tulee saataville näyttävän sinisenä Blue Coral -värinä. Kyseessä on ilmeisesti sama sävy, joka kuului markkinoilta poistetun Galaxy Note 7:n väreihin. Yllä olevassa kuvassa on juurikin Samsung Galaxy Note 7 Blue Coral.

Uuden värin saapumisesta esimerkiksi Eurooppaan ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Varmaa on vain se, että puhelin saapuu Aasiaan marraskuun 5. päivä ja sen suositushinta on 1098 dollaria. Sininen väri on saatavilla 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Samsung, Samsung offers enhanced tablet experience with launch of new Galaxy Tab A (2016, 10.1”) with S Pen 4G