Hintavinkki: Sony Xperia X Performance 449 eurolla

Hintavinkkejä ei ole jaettu vähään aikaan, joten heitetään sellainen kehiin. Teleoperaattori Elisa on alentanut halloweenin kunniaksi Sony X Performance -puhelimen hintaa 250 eurolla. Kyseisen puhelimen saa nyt sunnuntaihin asti 449 eurolla, kun laitteen normaalihinta on 699 euroa. Toki laitteen saa 699 euroa edullisempaan hintaan muun muassa Verkkokauppa.comista, jossa X Performancea myydään 589,90 hintaan. Siihenkin nähden Elisan tarjous on kuitenkin hyvä, sillä alennusta Verkkokauppa.comin hinnasta tulee 140,90 euroa.

Sony X Performance vastaa teknisesti pitkälti yhtiön nykyistä lippulaivaa, eli Sony Xperia XZ:aa. Puhelimessa on viiden tuuman full hd -kosketusnäyttö, Snapdragon 820 (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo), kolme gigatavua käyttömuistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä, jonka valmistaja on luvannut päivittää 7.0 Nougat -versioon.

Puhelin on kooltaan 144,8 x 71.1 x 7,6 millimetriä ja se painaa 165 grammaa. Siinä on metallinen tausta ja aavistuksen kaareva näyttö, jotka yhdistyvät toisiinsa saumauttomasti. Takaa löytyy 23 megapikselin kamera f/2.0-optiikalla ja etupaneelista 13 megapikselin kamera. Xperia X Performance tukee luonnollisesti 4G LTE- sekä Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac-, A-GPS- ja GLONASS-, NFC-yhteyksiä. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija, joka on integroitu laitteen vasempaan reunaan virtapainikkeen yhteyteen.

Elisa, Sony Xperia X Performance viikonlopun ajan hurjassa alennuksessa!