Galaxy S7 edge sai uuden värin: Blue Coral -sininen

Korealainen Samsung on esitellyt muun muassa Aasiassa myynnissä olevalle Galaxy S7 edge 4G+ -puhelimelle uuden värin. Nykyiseltään laite on saatavilla mustana, valkoisena, kultaisena, hopeisena ja pinkkinä. Näiden vaihtoehtojen joukkoon liittyy marraskuun alussa ainakin Singaporessa ja Taiwanissa uusi Blue Coral -väri. Kyseessä on vaaleansininen väri, joka kuului alunperin Galaxy Note7:n värivaihtoehtoihin. Toistaiseksi ei ole tietoa saapuuko sininen väri Suomeen, mutta näin voisi ainakin kuvitella, sillä se toisi mukavaa potkua Samsungin lippulaivamallistoon. Se koki nimittäin kovan kolauksen, kun Galaxy Note7 jouduttiin vetämään pois markkinoilta.

Uutisoimme MobiiliBlogissa jo viikko sitten, että Galaxy S7 edge 4G+ on saamassa uuden värin. Tuolloin saatavilla ei kuitenkaan ollut kuvia, mutta nyt niitä on tarjolla, joten uutisoimme aiheesta uudelleen.

Galaxy S7 edge Blue Coral -sininen

Uusi Blue Coral -sininen Galaxy S7 edge 4G+ saapuu myyntiin 32 gigatavun sisäisellä tallennuskapasiteetilla. Samsung Galaxy S7 edgen hinta liikkuu Suomessa tällä hetkellä edullisimmillaan 700 euron tuntumassa. Sillä saa puhelimen, jossa on 5,5 tuuma näyttö ja 2560 x 1440 resoluutio, Exynos 8890 -siru (Quad-core 2.3 GHz + Quad-core 1.6 GHz), neljä gigatavua käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.